ruza toplica

 U selu Lepenica u BiH, u kojoj je pronađen i ubijen masovni ubojica Edin Gačić za kojim se tragalo više od tjedan dana, danas je od ranog jutra bilo više policije nego inače, svjedoče stanovnici. Prije nego je ubijen čuli su pucnjavu.

Masovni ubojica Edin Gačić ubijen je u blizini vikendice Ruže Mrnjavac u zaseoku Toplice kod Lepenice u BiH, javio je za portal DNEVNIK.hr urednik dokumentarnog programa BHT1 Tvrtko Milović koji se nalazi u Lepenici.

Tragom dojava policija je jutros okružila područje na kojem je viđen. Gospođa Mrnjavac priča kako joj je policija rekla da ne ide u vikendicu. “Odjednom sam čula pucnjavu, bila su dva rafala.” Bili su to, za nju, trenuci prožeti strahom.

 

Inače, stanovnici se prisjećaju da je ovo treći masovni ubojica koji je ubijen u Lepenici. Marković kaže da je jedan bio Marko Troglić. ”No, postoji razlika između tih slučajeva i ovog, ti ljudi, koliko god to mediji tada potencirali, nisu bili opasni po lokalno stanovništvo”, rekao je za DNEVNIK.hr.

Podsjetimo, Edin Gačić ubio je četiri osobe. Za dvije je služio zatvorsku kaznu. Nekoliko mjeseci nakon što je pušten iz zatvora, u ponedjeljak, je ubio vlasnika jedne trgovine, a u subotu navečer i policajca kojem je uzeo oružje. Policija ga je locirala u utorak ujutro, a u poslijepodnevnim satima nakon vatrenog okršaja su ga i usmrtili.

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17