ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Klub navijača Dinama

dinamo vitez

 

Ovih je dana odjeknula vijest da je u Vitezu osnovan Klub navijača Dinama.
Premda se ideja rodila dosta prije, zbog pandemije se kasnilo s realizacijom, međutim, ovih je dana prikupljanje dokumentacije privedeno kraju a Klub je dobio i službeno vodstvo. Inicijalni odbor je u proširenom sastavu održao Izbornu skupštinu gdje je za predsjednika Skupštine izabran Dario Čerkez, a za predsjednika Upravnog odbora/Udruge Vlado Mišković.

"Ideja je nastala u Vitezu irealizirana je ovdje, no članovi su sa svih strana Središnje Bosne pa i naši ljudi u dijaspori i želja nam je da tako i ostane, da nam se priključe navijači Dinama sa šireg prostora naše Županije" kazao je za Artinfo Dario Čerkez te dodao kako se svi zainteresirani već mogu učlaniti no da će službeno učlanjenje, sa velikom zabavom povodom osnivanja Kluba biti uskoro, kroz 15-ak dana.


Trenutno vodstvo radi na osposobljavanju prostorija Kluba i kafića u kojem će biti organizirana brojna druženja, zajedničko gledanje utakmica i druge aktivnosti. Osim druženja, kako je kazao, cilj Kluba je i olakšati putovanja na utakmice kao i nabavljanje ulaznica za iste ali i širenje ljubavi i podrške prema Klubu koji i u Središnjoj Bosni ima jako puno poklonika.

"U Vitezu je već dugi niz godina aktivna udruga navijača Hajduka koji iza sebe imaju brojne aktivnosti. Međutim, podjednak je broj i nas Dinamovaca te smo se odlučili također na ovaj službeniji vid djelovanja, kada je riječ o samom praćenju Kluba ali i brojnim drugim društveno korisnim aktivnostima" dodao je Čerkez. Neizostavna tema razgovora bio je i sukob navijača i vodstva Dinama za koje je Čerkez kazao da ovu grupu ljubitelja Dinama ne zanima, da Klub navijača Dinama u Vitezu ne želi biti ni na jednoj strani nego jednostavno dokazati i pokazati kako je svim članovima Kluba, samo Dinamo u srcu.

"Želimo biti jedna lijepa priča ne samo u Vitezu nego i cijeloj Središnjoj Bosni" poručio je Čerkez i pozvao sve zainteresirane da se pridruže i učlane u Klub.
S obzirom na brojne upite u vezi članstva i potpore radu, svi zainteresirani mogu se javiti na službenu facebook stranicu Udruge ili svoj novčani prilog mogu uplatiti na žiroračun:
Račun za uplatu iz BiH: 3382502287546970

Račun za devizne uplate iz inozemstva: BA393382504887547386 SWIFT: UNCRBA 22
Na uplatnici u polje primatelj navesti: Udruga Klub navijača GNK Dinamo Vitez
Svrha uplate: potpora u radu.
Sva uplaćena sredstva Udruzi, bit će uložena u pripremanje vlastitih prostorija, a svima koji uplate svoje priloge, dostavit će se na uvid izvješće o prihodima i rashodima” poručili su iz Udruge.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17