logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

10°C

Kiseljak

Oblano

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Dora Ćosić u svoj Vitez donijela dvije medalje s Balkanskog prvenstva

pokali i medalje

Dora Ćosić donijela je u Vitez dvije medalje s Balkanskog prvenstva za mlade do 21 godine iz Turskog Edirnea

Naša 13-godišnja aktualna kadetska prvakinja i reprezentativka uistinu je napravila veliki podvig na upravo završenom Balkanskom prvenstvu u stolnom tenisu do 21 godine. Dora je bila jedna od najmlađih učesnica prvenstva, no njeno zalaganje, trud i borba su doveli do ovog rezultata.

Krenimo redom. U ekipnoj kategoriji osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju i to s impresivnom statistikom i tek jednim porazom. U dublu je ostvarila plasman među 32, u miksu se plasirala među 16 najboljih, a pojedinačno, nakon neizborenog glavnog ždrijeba, odigrala je utješni turnir. Turnir se igrao za plasman od 17. do 38. mjesta, a Dora je opet briljirala i osvojila 1. mjesto odnosno 17-to u ukupnom plasmanu.

Za jednu od najmlađih sudionica, tek 13-togodišnju Doru Ćosić, ovo je ogroman rezultat, ali i rezultat za njen klub i grad iz kojeg dolazi.

STK “CM”, osim čestitki Dori Ćosić, zahvalu je uputio rukovodstvu kluba, predsjedniku kluba Vlatku Kafadaru, trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Munji Stjepiću, sponzoru kluba cm-cosmetic market, Dorinim roditeljima Nenadu Ćosiću i Ivani Ružić Ćosić, kao i svim prijateljima koji ih podržavaju i prate. Čestitke su uputili i cijeloj bh. U-21 reprezentaciji na uspjehu na Prvenstvu.

artinfo.ba | preuzeto s portala radiovitez.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17