logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Sve je spremno za nogometni spektakl u Kiseljaku

stadion tusek kis

Kiseljak je spreman za veliki humanitarni sortsko-glazbeni spektakl, utakmicu ekipa Udruge “Pront” i Humanih zvijezda BiH i Hrvatske koja se igra idućeg petka, 20. travnja, na Stadionu hrvatskih branitelja u 16.30.

Organizator ovog nogometnog spektakla je Općina Kiseljak u suradnji s Udrugom “Pront”, a uz nogomet i zabavu, prikupljat će se sredstva za uređenje edukacijsko-rehabilitacijskog centra u Kiseljaku, odnosno bolje uvjete rada sadašnjih 18 korisnika ove ustanove. Izgradnja ovakvog centra od velikog je značaja ne samo za Kiseljak i Lepeničku dolinu već i cijelu BiH, kažu organizatori, a potvrđuju roditelji čijoj je djeci potrebna pomoć ustanove ovakvog tipa. Da je Kiseljak spreman za veliki događaj humanitarnog karaktera, potvrđeno je na konferenciji za novinare održanoj u petak, a na kojoj su se medijima obratili Mladen Mišurić - Ramljak, načelnik Kiseljaka, Ivica Džambas, predsjednik Udruge “Pront”, Branko Tušek, predstavnik Humanih zvijezda, Pero Pecirep, predsjednik Sportskog saveza općine Kiseljak i NK Kiseljak, te Spomenko Bošnjak, trener NK Kiseljak.

Predsjednik Udruge Humane zvijezde iz Hrvatske Branko Tušek istaknuo je kako je ovo 120 utakmica u 15 godina rada i djelovanja Humanih zvijezda Hrvatske, utakmica na kojemu će se pojaviti tim zvijezda koji čine poznati sportaši i kulturni djelatnici iz RH.

Iznimno mi je zadovoljstvo što će Humane zvijezde ponovno igrati u BiH, četvrti put zaredom jer nakon susreta u Vitezu, Orašju i Mostaru stižemo u Kiseljak, europski grad otvoren svima, kazao je Tušek najavljujući i dolazak legendarnih nogometaša reprezentacije RH koji su 1998. osvojili treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Za ekipu Humanih zvijezda nastupaju Goran Vlaović, Dražen Ladić, Kruno Juričić, Zlatko Dalić, Robert Prosinečki, Silvijo Marić, Mladen Krstajić Tomislav Šokota, Tomislav Rukavina, i drugi. Za ekipu Pronta tradicionalno nastupaju poznati nogometaši iz regije, Pralija, Bolić, Šabić, zatim glazbenik Amir Kazić Leo te brojni ugledni gospodarstvenici, političari i poznate osobe iz javnog života. Načelnik općine Kiseljak Mišurić Ramljak zahvalio je svima koji sudjeluju u ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji čijim se organiziranjem planira završiti projekt vrijedan 200 tisuća KM. Naime, polovinu potrebnih sredstava za izgradnju, odnosno uređenje zgrade novog Centra, osigurala je Vlada RH.

Za prvu fazu radova osigurali smo novac. Preostala druga ujedno je i skuplja, ali vjerujem kako ćemo do konca godine privesti radove kraju – istaknuo je načelnik Kiseljaka. On je ujedno i pozvao sve koji su u mogućnosti svojom nazočnošću uveličati događaj te podržati akciju. Tako bi se ubrzao završetak radova na uređenju Centru te nakon šest godina rada osigurao prikladan prostor korisnicima ustanove, djeci i mladima s poteškoćama u razvoju.

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

SPORT

KISELJAČANIN NA PRIPREMAMA SA ČELIKOM !

Nogometaši zeničkog Čelika trenutno su

NOVI PORAZ ZRINJSKOG, 10 POENA MILIČEVIĆA

  Košarkaši Zrinjskog upisali su novi p

KAUBOJI PO POBJEDU NAD AKTUALNIM PRVAKOM EUROPE!

Pred hrvatskom rukometnom reprezentaci

NOVO ČETVRTO MJESTO ZA ANDREU KOMŠIĆ!

Andrea Komšić nastavlja sa dobrim rezu

MAN CITY KUPUJE IGRAČA HAJDUKA!

Manchester City na korak je do dovođen

SP rukomet : Hrvatska sa B sastavom razbila Bahrein!

Hrvatska rukometna reprezentacija savl

KAUBOJI LOVE ČETVRTU POBJEDU

Foto : Hrvatska -Bahrein 33-22 , 16.tr

DRESOVI SA SVJETSKOG PRVENSTVA IDU ZA MEĐUGORJE!

Hrvatska ima učinak tri od tri na SP u

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17