logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Vedro

13°C

Kiseljak

Vedro

  • HNS

Foto: Rukometaši Kiseljaka uspješni na subotnjem turniru

rukometni turnir

Protekla je subota u Kiseljaku bila rezervirana za mlade snage Rukometnog kluba Kiseljak jer je nakon par prinudnih odgađanja napokon odigran IV krug natjecanja lige Herceg-Bosne za mlade.

Prvu utakmicu su odigrali RK Žepče i RK Delminium iz Tomislavgrada u kojoj su momci iz Žepča pobijedili rezultatom 21:18.

Naredna utakmica je bila između RK Delminium i RK Kiseljak. Odličnom igrom u obrani i učinkovitom suradnjom u napadu Kiseljačani su pobijedili s 21:17 i tom pobjedom osigurali sudjelovanje u finalnom krugu turnira koje će se također održati u Kiseljaku.

U posljednjoj utakmici turnira snage su odmjerili RK Kiseljak i RK Žepče. U najnapetijoj utakmici dana igralo se gol za gol gdje je samo u jednom trenutku sredinom drugog poluvremena bilo dva razlike. Tako je i sama završnica donijela pregršt uzbuđenja gdje je u zadnjim sekundama nakon postignutog gola za finalnih 19:18 i pobjedu Kiseljačana dosuđen sedmerac koji je mogao dovesti do izjednačenja. No virtuoznom obranom mladog golmana Kiseljaka ostvarena je i druga pobjeda.

Lijep rukometni dan u Kiseljaku zaključen je utakmicom ŽRK Kiseljak i ŽRK Delminium gdje su pobjedu odnijele gošće iz Tomislavgrada.

artinfo.ba

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17