logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

6°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ekipa iz Kreševa najbolja u završnici KMNL-a

Pobjednicka ekipa Frama Kresevo

U sportskoj dvorani Renovabis Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. 10. veljače odigrano je posljednje kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije (KMNL) Ivan Pavao II. Nakon uspješno odigrana 4. kola, u završnom dijelu natjecanja nastupile su tri ekipe iz Sarajeva: župa Stup, Vrhbosansko bogoslovno sjemenište (VBS) te Studentski dom Bl. Ivan Merz. Sportsku snagu pokazale su i ekipe iz Prozora, Kreševa i Drvara koje su se borile za titulu najboljih.

KMNL sv. Misa

Susret je započeo u kapelici sv. Ivana Pavla II. sv. misom koju je predvodio vlč. Marko Mikić, vicerektor VBS-a i trener nogometne momčadi VBS-a, nakon čega su uslijedile utakmice.
Prvu utakmicu 5. kola KMNL-a odigrale su momčadi sa Stupa i VBS-a gdje je u konačnici ekipa sa Stupa pobijedila s dva gola razlike (9:7). Već prva utakmica pokazala je da će do samog kraja biti neizvjesno tko će ponijeti titulu najbolje ekipe u sezoni 2017. / 2018.
Druga utakmica odigrana je između timova iz Kreševa i Prozora. Prošlogodišnje pobjednike KMNL-a, prozorsku župu, nadigrala je momčad iz Kreševa s pet golova razlike (9:4).

U posljednjoj utakmici, koja je donijela najviše zgoditaka, ekipa iz Drvara pobijedila je tim studentskog doma Bl. Ivan Merz (19:4).
U konačnici pobjednička ekipa sezone 2017 . / 2018. je župa Kreševo s ostvarenih 15 bodova dok je drugoplasirana ekipa župe Prozor s 12 bodova, a treće mjesto zauzela je ekipa župe Stup.

Najbolji igrac Danijel Tomic

Najboljim igračem proglašen je član pobjedničkog tima, mlada sportska nada Danijel Tomić.
Pobjedničkoj ekipi iz Kreševa, želimo mnogo sreće na XV. nacionalnoj završnici KMNL-a Crkve u Hrvata koja će se održati od 24. do 27. svibnja u Osijeku zahvaljujući Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji koja je preuzela domaćinstvo, istaknuli su iz NCM-a.

/Josip Milanović/

artinfo.ba | preuzeto s mladicentar.org

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17