logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

12°C

Kiseljak

Oblano

  • HNS

Proglašeni najbolji sportaši Viteza za 2017. godinu

sportasi godine vitez

Najbolji sportaši Viteza za 2017. godinu su Lolita Furunđija, članica Judo kluba Vitez i Dario Čerkez, član Moto Kluba Vitez u pojedinačnim sportovima i Elena Križanac, članica Ženskog odbojkaškog Kluba Vitez i Ivan Livaja, kapetan nogometnog premijerligaša NK Vitez. Tako je, naime, odlučio stručni ocjenjivački klub, a ova lijepa sportska svečanost održana je u petak navečer u prepunoj dvorani hotela Central u Vitezu.

Svečanosti proglašenja najboljih sportaša Viteza, uz sportaše, stručne sportske radnike, sportske djelatnike, roditelje sportaša, prijatelji sporta… prisutni su bili i brojni gosti iz svih oblasti života i rada općine Vitez, te predsjednik Općinskog sportskog saveza, Sanjin Zirdum, predsjednik Općinskog vijeća Viteza, Hidajet Sivro i općinski načelnik, Tomislav Bošnjak Matić. Svečanosti je prisustvovala i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Srednjobosanske županije, Katica Čerkez.

Najuspješnija ekipa u ženskoj konkurenciji općine Vitez za 2017. godinu je Stolnoteniski klub Vitez, dok je priznanje za najbolju ekipu u muškoj konkurenciji pripala MOTO Klubu Vitez, dok su najbolji treneri Aldin Adilović, Karate klub Mladost u pojedinačnim sportovima i Ivan Bobaš, trener Stolnoteniskog kluba "CM -Vitez“.

U juniorskoj konkurenciji najuspješnija sportašica u pojedinačnim sportovima je Justina Livančić, iz Judo kluba Vitez i Adnan Hurem, član Karate kluba Mladost, dok su u ekipnoj konkurenciji najbolji, Barbara Bonić, Ženski odbojkaški klub i Petar Bošatlija, kapetan juniorske momčadi NK Vitez.

Proglašeni su i najbolji pojedinci i ekipe u kadetskoj konkurenciji u ekipnim i pojedinačnim sportovima u ženskoj i muškoj konkurenciji, najbolji sportaši s tjelesnim oštećenjem, te najperspektivniji sportaši i sportašice općine Vitez.

Posebna priznanja za rad u sportu i doprinos razvoju sporta u Vitezu, dobili su Slaven Garić (NK Vitez), Bezgudin Bektaš (FK Vitez), Željko Ljubanić (Ragbi klub Vitez) i Marko Jevtić (NK Vitez).

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17