logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Proglašeni najbolji sportaši Viteza za 2017. godinu

sportasi godine vitez

Najbolji sportaši Viteza za 2017. godinu su Lolita Furunđija, članica Judo kluba Vitez i Dario Čerkez, član Moto Kluba Vitez u pojedinačnim sportovima i Elena Križanac, članica Ženskog odbojkaškog Kluba Vitez i Ivan Livaja, kapetan nogometnog premijerligaša NK Vitez. Tako je, naime, odlučio stručni ocjenjivački klub, a ova lijepa sportska svečanost održana je u petak navečer u prepunoj dvorani hotela Central u Vitezu.

Svečanosti proglašenja najboljih sportaša Viteza, uz sportaše, stručne sportske radnike, sportske djelatnike, roditelje sportaša, prijatelji sporta… prisutni su bili i brojni gosti iz svih oblasti života i rada općine Vitez, te predsjednik Općinskog sportskog saveza, Sanjin Zirdum, predsjednik Općinskog vijeća Viteza, Hidajet Sivro i općinski načelnik, Tomislav Bošnjak Matić. Svečanosti je prisustvovala i ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Srednjobosanske županije, Katica Čerkez.

Najuspješnija ekipa u ženskoj konkurenciji općine Vitez za 2017. godinu je Stolnoteniski klub Vitez, dok je priznanje za najbolju ekipu u muškoj konkurenciji pripala MOTO Klubu Vitez, dok su najbolji treneri Aldin Adilović, Karate klub Mladost u pojedinačnim sportovima i Ivan Bobaš, trener Stolnoteniskog kluba "CM -Vitez“.

U juniorskoj konkurenciji najuspješnija sportašica u pojedinačnim sportovima je Justina Livančić, iz Judo kluba Vitez i Adnan Hurem, član Karate kluba Mladost, dok su u ekipnoj konkurenciji najbolji, Barbara Bonić, Ženski odbojkaški klub i Petar Bošatlija, kapetan juniorske momčadi NK Vitez.

Proglašeni su i najbolji pojedinci i ekipe u kadetskoj konkurenciji u ekipnim i pojedinačnim sportovima u ženskoj i muškoj konkurenciji, najbolji sportaši s tjelesnim oštećenjem, te najperspektivniji sportaši i sportašice općine Vitez.

Posebna priznanja za rad u sportu i doprinos razvoju sporta u Vitezu, dobili su Slaven Garić (NK Vitez), Bezgudin Bektaš (FK Vitez), Željko Ljubanić (Ragbi klub Vitez) i Marko Jevtić (NK Vitez).

artinfo.ba | preuzeto s portala vitez.info

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

SPORT

Sve spremno za stolnoteniski turnir u Lepenici

Sutra se u dvorani osnovne škole u Lep

NULA DINAMA ZA KRAJ SAVRŠENE EUROPSKE JESENI

Nogometaši Dinama odigrali su bez pogo

NAJTEŽI PORAZ REALA U POVIJESTI

Nogometaši Reala sinoć su se dobro osr

NOVO ISKUSTVO ZA KISELJAČKE RUKOMETAŠICE

  Kiseljačke mini-rukometašice j

KARATE : BRONCA ZA TROGRLIĆA

  Ivica Trogrlić osvojio je bron

ČERVAR OBJAVIO ŠIRI POPIS

Izbornik hrvatske muške rukometne repr

Beganoviću bronca na europskom prvenstvu

    Kreševljak Edin Beganović n

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17