logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Pljusak

19°C

Kiseljak

Pljusak

Bikić i u Travniku promovira dopunjeno izdanje knjige "sportskivremeplov.ba"

muhamed bikic

U četvrtak, 11. siječnja, u 18:45 u Velikoj Sali Općine Travnik, a u organizaciji Omladinskog kluba Dolac „El-Feth“, održat će se pomocija trećeg dopunjenog izdanja knjige ‘sportskivremeplov.ba’, autora Muhameda Bikića.

Dugogodišnji novinar, magistar sporta Muhamed Bikić će ukupno po 23. put predstaviti svoju treću knjigu koja govori o velikanima bh. sporta, ljudima koji su svojim sportskim uspjesima postali i ostali dio sportske povijesti ovdašnjih prostora, te proslavili našu zemlju širom svijeta.

Među njima je svakako i promotor knjige u Travniku, Mirsad Fazlagić, nekadašnji kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo i reprezentacije bivše Jugoslavije. Legendarni Fazlagić je jedan, ako ne i najtrofejniji bh. nogometaš svih vremena. Bio je državni prvak kao igrač i trener, reprezentativni viceprvak Europe kao igrač, omladinski prvak svijeta kao trener Robertu Prosinečkom, upravo novoizabranom selektoru BiH, te prvi selektor bh. reprezentacije na Mediteranskim igrama.

Inače, od kako je ugledala svijetlo dana, knjiga sportskivremepov.ba predstavljena je u Sarajevu (dva puta), Zavidovićima (dva puta), Visokom (dva puta), Bugojnu, Brezi, Mostaru, Zenici, Plavu (Crna Gora), Travniku, Kaknju, Odžaku, Ilijašu, Tuzli, Goraždu, Varešu, Jajcu, Bihaću, Las Vegasu i Chicagu (USA).

artinfo.ba | preuzeto s portala nap.ba

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17