logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

-3°C

Kiseljak

Oblano

Kiseljačani osvojili Božićni turnir u Kapfenbergu

kis kapfenberg 1

Protekloga vikenda održan je 22. malonogometni Božićni turnir kojeg tradicionalno, u ovom adventskom razdoblju, organizira HAŠK Kapfenberg u istoimenom austrijskom gradu. NK Kiseljak nastupio je i ove godine te došao do same završnice gdje je pobijedio ekipu "Ćosić Transporti" iz Beča rezultatom 4:0 i tako prvi put osvojio ovaj turnir.

Ekipa NK Kiseljaka tako ne odmara ni u pauzi između natjecanja u Drugoj federalnoj ligi Zapad, te je nastupila na turniru koji je i ove godine okupio dosta jakih ekipa iz cijele šire regije. Tako su se između ostalih prijavile i ekipe od Rumunjske, preko Srbije, Austrije itd., a vrijedi spomenuti da se i ekipa Kapfenberga trenutno natječe u drugoj Austrijskoj ligi. Ipak, naši dečki ove su godine prošli bez ijednog poraza te ostvarili ukupno šest pobjeda te se kući zasluženo vratili s peharom. Iz Kluba ističu zahvalu i dvojici članova MNK Kreševo koji su na turniru pojačali redove naše ekipe, i to Renato Tuka i Danijel Tomić koji je proglašen najboljim strijelcem turnira.

Ekipu je i ove godine pratilo i izaslanstvo Općine Kiseljak na čelu s načelnikom Mišurićem-Ramljakom te predsjedateljem Sabora ŽSB Josipom Kvasinom.

kis kapfenberg 2

turnir-strijelac-davor.gif

bosnjak-turnir.gif

artinfo.ba

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17