logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

8°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

Ekipa Pub Riverside pobjednik turnira u Lepenici

river lep turnir

Ekipa Pub Riverside pobjednik 40. tradicionalnog i 24. memorijalnog malonogometnog turnira Vlatko Marković Mance!

Uvertira pred finale bila je utakmica za 3. mjesto, koja je možda i najbolja utakmica turnira. Ekipa Ceste bila je blagi favorit, ali i Caffe M-G je dobro stajao na "kladionici". Pogotkom Mirka Čečure Caffe M-G je vodio 1:0, iako su Ceste imale loptu u nogama čak oko 75 posto.U drugom dijelu M-G istrčava 5-6 kontri, no ne uspijevaju poentirati, ponajviše zbog sjajnog Dade Bencuna na golu Cesta, koji pokazuje zašto je njegov izostanak označen velikim hendikepom u polufinalu. Nakon propuštenih prilika po običaju slijedi kazna. Kapetan Vlatko Bošnjak "prodaje lažnjak" obrani M-G-a i lagano zabija za 1:1. Do kraja se rezultat nije mijenjao i pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Junak je bio Dado Bencun, koji je i zabio i obranio jedan udarac i osigurao svojoj ekipi još jedno mjesto na postolju, vjerojatno ni oni sami ne znaju koliko ih imaju dosad.

Prema reakcijama i organizatora, finale ipak nije opravdalo očekivanja velikog dijela publike. Pogotkom Ivice Marića Pub Riverside je poveo 1:0, ali Marin Ivičević vraća stvari na početak. Isti igrač imao je priliku i dovesti Metalos u vodstvo iz akumuliranog udarca no Mateo Bilić brani njegov pokušaj. U drugom dijelu Marić i Miletić pogotcima osiguravaju osjetnu prednost Pub-u i do kraja se Metalos nije mogao vratiti . Sjajan je bio na golu Metalosa Mateo Bilić.
Pobjednicima su pripali diploma, pehar i novčana nagrada od 2000 KM. Drugoplasirani su osvojili pehar, diplomu i 1000 KM, dok su se trećeplasirani morali zadovoljiti nagradom od 500 KM plus pehar i diploma.
Fair play ekipu nagrađena je prigodnim peharom i diplomom, dok su za individualne nagrade također osigurane diplome i pehari za uspomenu.
Utakmica za 3. mjesto : Ceste company - Caffe M-G 1:1(3:2p)
Finale : Pub Riverside - Metalos 3:1
Konačan poredak
1. Pub Riverside
2. Metalos
3. Ceste company
4. Caffe M-G
Fair play ekipa : Caffe Fontana
Najbolji igrač : Marin Ivičević Majdan (Metalos)
Najbolji strijelac : Ivica Marić Kinez- 10 pogodaka (Pub Riverside)
Najbolji golman : Marko Lučić (Caffe M-G)


tekst: Facebook-Lepenica

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17