ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Kraljevska obiteljIako princeze Diane nema već više od dva desetljeća, o njoj se i danas priča kao da je živući član kraljevske obitelji. Ovih dana povezuje ju se s njezinim snahama, Meghan Markle i Kate Middleton.

Naime, Lady Di je prije smrti ostavila glasovnu poruku svojem starijem sinu Williamu u kojoj mu govori da mudro bira svoju buduću suprugu, dok mlađeg sina Harryja nije spomenula ni u kojem kontekstu, piše Entertainment times. 

Majka dvojice, sada već odraslih prinčeva koja je stradala u prometnoj nesreći 1997. godine navodno je starijem sinu, 38-godišnjem princu Williamu, ostavila glasovnu poruku u kojoj mu govori kako prilikom odabira buduće supruge, s obzirom na to da će uz njega jednoga dana biti kraljica, vodi računa o tome da ista bude lijepa, pametna i neovisna. Ako ne ispunjava navedene uvjete, Diana mu je navodno u snimci poručila da radije traži dalje. 

Kako objašnjava spomenuti medij, nakon što je snimku preslušala i supruga princa Williama, 38-godišnja Kate, željela ju je čuti i Dianina druga snaha, Meghan, koja je bila iznimno povrijeđena što preminula majka nije učinila isto za mlađeg sina i njezina supruga, 35-godišnjeg princa Harryja.

 

harry, william, kate i meghan

 

Prema tvrdnjama stranog medija, čini se kako bivša glumica Meghan ne razumije poantu snimke jer osim što je bila duboko povrijeđena, k tome je i burno reagirala. Nije joj bilo jasno zašto ona nije dobila 'zagrobnu' snimku smatrajući da je zbog toga manje vrijedna. Međutim, prema navodima američkog tabloida, pravi motiv snimke bio je obratiti se sinu koji će jednoga dana sigurno biti kralj, a time i njegova odabranica ona koja će ga svakim danom predstavljati pred narodom. S druge strane, male su vjerojatnosti da će princ Harry ikada postati kraljem zbog čega i nije dobio svoju snimku s lekcijom o odabiru supruge.

 

 

izvor:story.hr

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17