ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

natalija pripreme kostim

 

Među 22 finalistice Miss BiH za Miss Svijeta, kako smo već pisali, našla se i Natalija Petrović. Ova prekrasna sedamnaestogodišnja Kiseljačanka trenutno se s ostalim djevojkama pripema za finalni izbor koji je planiran za 13.listopada.

Nakon priprema u hotelu „Austria & Bosna“, najljepše dvadeset i dvije djevojke BiH, svoj put su nastavile ka gradu Biograd na Moru u Hrvatskoj. Tu se pripremaju za finalni izbor „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“ u hotelu „Adria“. Hotel se nalazi u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen samo nekoliko metara od glavne biogradske plaže Soline i strogog centra Biograda.

 

miss-adia-hotel.jpg

Jedan od pokrovitelja izbora „Miss BiH za Miss Svijeta 2019“ je i Turistička zajednica grada Biograd na Moru.

Biograd na moru danas je poznati turistički i posebice nautički centar u samom središtu jadranske obale.

Za udobno putovanje finalistica na jadransko more pobrinuo se službeni prijevoznik “Semberija transport” sa novim luksuznim autobusom. U pauzama izmeu brojnih snimanja javila nam se i Natalija te kazala kako uživa u svakom trenutku. "Cijelo iskustvo je zaista posebno. Osim što putujemo i upoznajemo nova, zanimljiva mjesta, upoznajemo se i međusobno i dajemo si podršku. Imamo priliku zaista raditi na sebi uz profesionalnu podršku te na koncu na samom Izboru pokazati se u najboljem svjetlu" kazala je Natalija za Artinfo.

Podsjećamo, Nataliju možete podržati i putem online glasanja-->https://bit.ly/2OwikSa

Brojevi za glasanje su otvoreni sve do kraja finalnog izbora Miss BiH 13.10. u izravnom TV prijenosu na FTV. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva  ulazi u finale top 12 finalistica i osvaja lentu Miss Televoting BiH 2019.

Vrijedi naglasiti kako izbor „Miss BiH 2019“, koji u svom podznaku nosi naziv „Ljepota sa svrhom“, ima humanitarni karakter te se i ove godine fokusira na podršku akcije obnove Srednje muzičke škole u Tuzli.

Natalija Petrović: Na natjecanju za Miss BiH želim pokazati svoje sposobnosti ali i ljepotu svoga grada

Podržite Kiseljačanku u borbi za titulu Miss Interneta Bosne i Hercegovine 2019

Kiseljačanka se plasirala na izbor za Miss BiH

72323266_524947414734627_190847172445470720_n.jpg

 

artinfo.ba

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17