ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Ured za Hrvate izvan RH

milas ks sast

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske (RH) Zvonko Milas u četvrtak i petak, 10. i 11. lipnja, boravit će u Novom Travniku, Vitezu, Mostaru i Drinovcima.

Milas će u četvrtak održati sastanak s načelnikom općine Novi Travnik Stjepanom Dujom, nakon čega su predviđene izjave za medije u 11.50 sati, priopćeno je iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Državni tajnik će u Novom Travniku obići Trg drinskih mučenica, Srednju strukovnu školu Novi Travnik, sastat će se s predstavnicima Hrvata iz ove općine, te zatim posjetiti Bučiće i Prahulje.

Istog dana, u 15.45 sati predviđen je sastanak s načelnikom općine Vitez Borisom Marjanovićem, a izjave za medije u 16.15 sati.

Milas će također posjetiti HKD "Napredak" Vitez i župu sv. Jurja, a bit će upriličeno i polaganje vijenca kod spomenika OSMICA, kao i misa u povodu 28. obljetnice stradanja djece u Vitezu.

U petak, 11. lipnja, Milas će boraviti u Mostaru, gdje će se sastati s gradonačelnikom Mariom Kordićem. Izjave za medije planirane su u 9 sati, navodi se u priopćenju.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17