logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Osvrt na Komšićev ne/službeni posjet Zagrebu

komsic sejdo

 

Prvi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić (tako ćemo ga zvati jer je dobilo više glasova od drugog u Bošnjaka Šefika Džaferovića!) boravio je jučer u ne/službenom posjetu Zagrebu.

S kim se sve sastao ne zna se kao ni tko ga je pozvao. Objavljeno je tek Komšićevo divanjenje s Mesićem koje ne može biti službeni posjet jer Stjepan Mesić više nije predsjednik Repubike Hrvatske.

Dakle, susret prvog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH s dotičnim nikako ne može biti službeni. Niti je Komšić prisegnuo za prvog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH niti je Mesić predsjednik RH. No, pitanje je li susret na najnižoj razini, razini dvojice bivših i budućih, paravan za nešto sasvim drugo. Iako, mora se priznati da prvi bošnjački član Predsjedništva BiH i omiljeni hrvatski predsjednik u Bošnjaka, imaju dosta toga zajedničkog.

Mesić je kao i Komšić i miljenik Bošnjaka, a postao je to gazeći prava Hrvatima u BiH, baš kao i Komšić koji je glasovima Bošnjaka uzurpirao poziciju u vlasti koja je prebala pripasti Hrvatima. Dakle, imali su o čemu divaniti, ali neslužbeno, a nikako službeno. Kao stranački čelnik Komšić se pak mogao sastajati s kim hoćete ili preciznije onim tko ga je zvao i s njim želi sjesti. Primjerice, Pernarom koji ga je u inat Hrvatima iz Hercegovine pa i Bosne podržao. A zna se što se radi u inat...

Na Komšićeve spinove i muljaže o ne/službenim posjetama Zagrebu primjeren odgovor može dati samo hrvatski politički vrh koji bi ga, kao i sredine s hrvatskom većinom u BiH, trebali proglasiti nepoželjim.

P.S. Nadamo se da put do hrvatske metropole Komšiću nije bio potpuno uzaludan. Ukoliko nije sklopio pakt s Mesićem kako nastaviti plan gaženja prava hrvatskom narodu u BiH, u što čisto sumnjamo, ili se sastao s Pernarom i njemu sličnim, onda se nadamo da je Sabini nešto povoljno pazario. Čisto radi mira i rahatluka u kući...

Matija Perić/ artinfo.ba

 

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17