logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

MARIN TOPIĆ ZA N1: Vaša televizija širi ideologiju koja tjera ljude iz BiH

marin topic

Umjetnik, arhitekt, kroničar društvenih zbivanja, Marin Topić za N1 televiziju je komentirao najzanimljivije naslove iz novina, te govorio o događajima koji su uslijedili nakon objave rezultata Općih izbora u Bosni i Hercegovini

Uz niz zanimljivih stvari Topić je rekao fašističkoj N1 televiziji koja se ističe mržnjom prema Hrvatima da su sve fašističke ideologije nastale od lijevih frakcija, kako Hitlerova tako i Mussolinijeva, a na tom tragu je i BiH.

Onda se osvrnuo i na N1 televiziju.

- Vi širite tu ideologiju građanskog, koja kompletne narode tjera iz BiH, s prostora Balkana - poručio je Topić na što ga je voditeljica upitala tko je kriv za stotine tisuća Hrvata koji su napustili BiH.

- Ne Hrvati, otišli su i Srbi i Muslimani. Kriva je Komunistička partija Jugoslavije koja od 1945. do 1990. nije riješila nacionalno pitanje u Jugoslaviji, a ako je rješavala rješavala je ubijajući i praveći vještačke države, onda je ta ista Jugoslavija "napucikala" Armiju BiH da pobije i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Rat se nastavlja drugim sredstvima - poručio je Topić.

Kad je shvatila da ne može uzdrmati Topića, revoltirana i pomalo smiješna voditeljica je počela govoriti o presudi takozvanoj Herceg Bosni. Topić joj je odgovorio da Herceg Bosna nije takozvana i nikad joj nije presuđeno već je presuđeno šestorici ljudi, a da je Herceg Bosna implementirana u Bosnu i Hercegovinu. Također je rekao da bi se Herceg Bosnu trebalo početi ponovno obnavljati jer ovaj brak u BiH ne funkcionira.

Treba li reći da se emisija zvala "pregled tiskovina", a nijedna tiskovina se nije uspjela pregledati, a voditeljica je morala potpisati kapitulaciju.

Link na video (ako ga ne uklone uskoro): http://ba.n1info.com/a291820/Vijesti/Vijesti/Dolazak-Kusturice-aposlutno-sa-sobom-vuce-i-dolazak-Neleta.html

artinfo.ba | preuzeto s portala grude.com

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17