logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Željko Komšić nije dobrodošao u Grude i Čapljinu

grude

Nakon što su studenti Sveučilišta u Mostaru Željka Komšića proglasili "personom non grata", sve je jasnije da nelegitimni predstavnik hrvatskog naroda u BiH, kojem su pobjedu donijeli Bošnjaci, neće biti dobrodošao ni drugdje gdje su Hrvati u većini.

Nakon izborne pobjede Komšić je dao intervju za jedan portal gdje je izdvojio nekoliko hrvatskih i srpskih općina i gradova te najavio da ga žitelji tamošnjih mjesta mogu očekivati. Tako je spomenuo među hrvatskima i općinu Grude u kojoj je Dragan Čović osvojio 91 posto glasova a on samo 0,66 posto.

Na najavu njegovog dolaska reagirao je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj koji mu je poručio da, s obzirom na način na koji je izabran, on kao član Predsjedništva BiH nije dobrodošao u Grude. - Hrvati su u svim općinama i gradovima u kojima su većinski narod izabrali za svog člana Predsjedništva Dragana Čovića.

Željko Komšić je treći put uzurpirao ono što mu ne pripada i ne treba dolaziti jer mu mi nismo spremni izraziti službenu dobrodošlicu. On nije legitimni predstavnik Hrvata Bosne i Hercegovine, tako ni općine Grude. Za nas je to, temeljem 90,82 % volje birača općine Grude, Dragan Čović i njemu ćemo prvom prigodom izraziti najsrdačniju dobrodošlicu - kazao je za Grude.com grudski načelnik Ljubo Grizelj.¸

Ni Čapljinci ne žele Komšića u svome gradu

''Komšić nije dobrodošao u naš grad'', poručili su Čapljinci.

''Žalosni smo što je još jednom izabran za hrvatskog člana predsjedništva kandidat koji nema nikakvu potporu Hrvata u BiH'', stoji u priopćenju koje je medjima poslala Općinska organizacija HDZ BiH Čapljina.

''Kao takav nije dobrodošao u naš grad'', poručuje se u dopisu koji potpisuje predsjednik OO HDZ BiH Čapljina i aktualni načelnik ove općine Smiljan Vidić.

''Ovakvim izborom jedan dio Bošnjaka je pokušao napraviti štetu Hrvatima i Bosni i Hercegovini. Hrvatima štetu nisu nanijeli, ali BiH jesu! Imali smo kao narod i ranije velikih izazova, ali smo ih vođeni HDZ-om BiH znali i uspjeli svladati, tako će biti i sada'', poručuje se na kraju dopisa.

artinfo.ba

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17