logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Dalfina Bošnjak uvrštena u Muzej uspjeha

dalfina nagrada

Dalfina Bošnjak uvrštena je u Muzej uspjeha i uspješnih Jugoistočne Europe & zapadnog Balkana zbog svog ogromnog doprinosa razvoju ekonomskog ambijenta u Mostaru i Hercegovini.

Mostarskom sajmu dodijeljen je ceritifikat i oznaka "Najveći ekonomski i promotivni efekti /The Biggest economical and promotional effects – Megapromoter 2018". Oznaka i certifikat dodijeljeni su za aktivnosti koje je Mostarski sajam provodio u cilju promocije gospodarskih potencijala Hercegovine i Mostara.

Internacionalni projekt dodjele oznake "Megapromoter" i certifikata "Largest and most important promoter in the world" provodi Tourist media service novinske agencije "Atrakcija". Projekt je dizajniran kako bi učinkovito označio najveće i najvažnije promotore gradova, regija i država u svijetu u raznim sektorima, prenosi Fena.

Uz to, Mostarski sajam te direktorica ovog sajma Dalfina Bošnjak uvršteni su u Muzej uspjeha i uspješnih Jugoistočne Europe & zapadnog Balkana zbog svog ogromnog doprinosa razvoju ekonomskog ambijenta u Mostaru i Hercegovini. Hercegovina i njezin centar Mostar su, zahvaljujući ovom sajmu, okupljalište najeminentnijih menadžera i kompanija.

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru je jedina uspjela stalna ekonomska promocija Mostara i Hercegovine, navode iz Mostarskog sajma.

artinfo.ba | preuzeto s portala grad-busovaca.com

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17