logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

25°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

  • HNS

Parlament FBiH domaćin radionice o ograničenoj upotrebi duhana

parlament fbih ilustracija

U sklopu široke javne rasprave čiji je cilj doći do što kvalitetnijeg zakonskog rješenja, Parlament Federacije BiH u četvrtak 12.10.2017. godine bit će domaćin radionice na temu „Nacrta zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih proizvoda i ostalih proizvoda za pušenje“.

S globalnim trendovima, regionalnim i nacionalnim politikama korištenja i kontrole duhana kao i posljedicama uporabe duhanskih proizvoda, članove Kolegija oba doma Parlamenta Federacije BiH, uz ostale, upoznat će predstavnici Delegacije EU u BiH i Ureda specijalnog predstavnika EU u BiH, Lars-Gunnar Wigemark, šef Delegacije, potom veleposlanstva Švicarske u BiH, Andrea Rauber Saxer, veleposlanica, kao i Svjetske banke predvođene Emanuelom Salinasom, šefom Ureda za BiH.

Radionica počinje u 10 sati u Ovalnoj sali Gradskog vijeća, u zgradi Parlamenta Federacije BiH, Hamdije Kreševljakovića 3. u Sarajevu. Izjave za medije planirane su po završetku skupa, oko 12 sati. Predstavnici elektronskih medija mogu snimiti kadrove pred kraj radionice, u 11 i 45 minuta, a potom će sudionici biti na raspolaganju za izjave medijima.

artinfo.ba

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17