logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Oblano

19°C

Kiseljak

Oblano

'Sarajevski kiseljak' na novom tržištu Bliskog Istoka

kiseljak brand

Mineralna voda 'Sarajevski kiseljak' od sada će se naći na novom bliskoistočnom tržištu u Iraku, nakon početka izvoza u Saudijsku Arabiju.

Prva isporuka s proizvodima 'Sarajevskog kiseljaka' je već na putu prema Iraku i pojavit će se na policama trgovina za nekoliko dana. Izvoz je dogovoren u suradnji s distributerom za iračko tržište, partnerskom tvrtkom Emart AL-Khaleej co.

Etiketa na bocama je prilagođena arapskom jeziku.

- Otvaranje novih tržišta je još jedna potvrda kvalitetnog proizvoda koji je međunarodno prepoznat. Izvoz u Irak predstavlja novi uspjeh naše kompanije koji će se sigurno pozitivno odraziti na izvozne rezultate koji imaju dvoznamenkast rast u odnosu na isti period prošle godine - izjavio je direktor prodaje i marketinga tvrtke 'Sarajevski kiseljak' Davor Čičić, priopćeno je iz te tvrtke.
'Sarajevski kiseljak' trenutačno više od 30 posto od ukupne vlastite proizvodnje plasira na tržišta Saudijske Arabije, Hrvatske, Švedske, SAD-a, Kanade, Australije, Austrije, Makedonije, Crne Gore, Nizozemske, Srbije, Danske, Litve i Slovenije.

artinfo.ba

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17