logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Uglavnom Oblano

18°C

Kiseljak

Uglavnom Oblano

U KISELJAKU UPRILIČENA SVEČNOST PROMOCIJE MATURANATA

maturanti kis 17

 

U športskoj dvorani srednje škole Kiseljak 16.lipnja održana je svečana promocija maturanata, na kojoj su maturanti Srednje škole ''Ivan Goran Kovačić'' i Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku primili diplome o uspješnom završenom školovanju.
Sedam učenika posebno se izdvojilo po nastavnim rezultatima ali i ukupnim vladanjem te zaslužilo posebna priznanja odnosno diplome učenika generacije.
Načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak kao i prethodnih godina, tako i ove učenicima generacije uručio je novčanu nagradu u vrijednosti od 200 KM i grb općine Kiseljak.
Zaželivši maturantima sreću i uspjeh kako u životu tako i u daljnjem školovanje, načelnik je naglasio kako je znanje moć koje uvijek vrijedi u životu.
Srednja škola ''Ivan Goran Kovačić'' Kiseljak u školskoj 2016./2017. godini ima tri učenika generacije iz ekonomske škole i to su : Tihana Brajković, Imana Hadžić i Ilijana Protuđer.
Srednja strukova škola Fojnica u Kiseljak u školskoj 2016./2017.godini ima četiri učenika generacije: Tanja Kovačevska, 4.a medicinske škole, Dalila Delahmetović, 4.c medicinske škole, Ferida Dervišbegović i Alma Omanović iz 4.b medicinske škole, zanimanje farmaceutski tehničar.
Srednja škola ''Ivan Goran Kovačić'' Kiseljak ispratila je 54., a Srednja strukova škola Fojnica u Kiseljaku 24., naraštaj maturanata.
Sreću su maturantima zaželjeli i ravnatelji Mirjana Medić i Miro Rašo dok je najbolje učenike darivao i Ivica Tolo predstavnik tvrtke Globtour Kiseljak.

 

Share

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17