logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Globtour Međugorje - uspješan primjer poslovanja

globtour 1

Tvrtka koja u svom vlasništvu ima njemačkog konkurenta

Globtour Međugorje je tvrtka koja se godinama razvijala u dva osnovna pravca: cestovni putnički prijevoz (ugovoreni i linijski) i turizam. Globtour se danas, autobusima vrlo visokog standarda povezuje sa svim državama iz bližeg i daljeg okruženja, počevši od Norveške i Švedske, preko Danske, Njemačke, Švicarske, Italije, Austrije, Slovenije, Hrvatske pa sve do Crne Gore, Kosova i Albanije te većeg dijela Srbije. U grupaciji Globtoura, nalaze se i tvrtke Croatia Bus Zagreb, Salinea, Jadran Ekspres - Kotor i Jadran Ekspres – Subotica, Trytours Albanija.

globtour 2

"S ponosom možemo reći da smo mi jedina tvrtka iz BiH koja je kupila jednu Njemačku tvrtku. Naime, Globtour je stopostotni vlasnik tvrtke Deutche Touring", kaže za artinfo.ba rukovoditelj poslovno servisnog centra i agencije u Kiseljaku, gospodin Ivica Tolo te dodaje kako u navedenoj grupi tvrtki radi više od sedam stotina zaposlenih, a dio prodajne mreže organiziran je putem više od stotinu prodajnih mjesta, agencija, odnosno agenata. Na raspolaganju je 250 autobusa, odnosno komercijalnih vozila za obavljanje djelatnosti kojima se godišnje prelazi preko 20.000.000 kilometara.

U strukturi komercijalnih voznih jedinica daleko prednjače autobusi marke Volvo (90 %), kapaciteta od 49 - 87 sjedala (dvoosovinski, troosovinski i troosovinski - katni), te su na raspolaganju još i autobusi do 35 sjedala i kombi vozila do 8 i 18 sjedala.

"Prošle godine smo u Kiseljaku otvorili poslovno servisni centar, kupili zemljište, izgradili garaže za potrebe održavanja našeg voznog parka. Tako da sada u Globtour poslovnici u Kiseljaku radi preko 80 uposlenika te možemo s ponosom reći da smo u Kiseljaku po broju uposlenih među prvih pet tvrtki. Angažman je prepoznao i načelnik općine Kiseljak te Općinsko vijeće Kiseljak te nam je dodijeljeno priznanje Općine. Globtour je sada domaća tvrtka sa sjedištem u Kiseljaku i domaćom radnom snagom", dodaje gospodin Tolo.

globtour 3

Dodao je kako im veliku pomoć u komunikaciji s korisnicima usluga pruža interneti servis koji uključuje i rezervaciju mjesta i prodaju karata a sama financijska transakcija kupnje karte kreditnom karticom u potpunosti je zaštićena od zlouporabe po uzoru na kupnju karata kod najvećih svjetskih kompanija u zračnom prijevozu.

Tolo se ovim putem unaprijed zahvalio svim korisnicima usluga ove tvrke uz želju da postanu i ostanu zadovoljan putnik, kao i korisnik usluga ove europske putničke agencije koja svojim dosadašnjim preko dva desetljeća dugim radom i ubuduće nastoji dostići, usvojiti i primijeniti najsuvremenija znanja i tehnike prometne djelatnosti.

globtour 4

Sve informacije vezane za putovanja ili najam autobusa možete dobiti u uredu u Kiseljaku ili drugim uredima širom BiH-a ili pak putem web stranice na www globtour.com ili e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

artinfo.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17