logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

VITEZ: Stručno Predavanje profesorice iz Zagreba za prosvjetne djelatnike ŽSB

predavanje--dubravica.gif

Na inicijativu i prijedlog prof. Olgice Krezić, ravnateljice OŠ Dubravica u Vitezu, u amfiteatru ove škole održano je zanimljivo stručno predavanje za učitelje i nastavnike osnovnih škola s područja Županije Središnja Bosna.
Uz ravnateljicu prof. Olgicu Krezić, organizator predavanja na temu "Prepoznavanje razvojnih smetnji u djece i adolescenatabilo" bilo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽSB, dok je isto održala dr. sc. Lidija Čilić Burušić, profesorica psihologije, djelatnica Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG u Zagrebu

Inače, ova profesorica je rodom iz Viteza gdje je završila osnovnu i srednju školu dok je u Zagrebu završila studij psihologije, a magistrirala i doktorirala na Medicinskom fakultetu, također u Zagrebu.

Nakon devedesetominutnog predavanja prisutni su imali priliku postavljati pitanja vezana za temu, tražiti dodatna pojašnjenja, upute… što je znatan broj njih i iskoristio. Izrazili su zadovoljstvo temom i načinom izlaganja gošće iz Zagreba koja je ovom prilikom izrazila spremnost suradnje – savjetodavno stručno pomoći i putem telefonskih kontakata i elektronskom poštom.

„ Zadovoljna sam što sam, zahvaljujući prije svega svojoj prijateljici još iz djetinjstva, Olgici Krezić, dobila priliku u svom rodnom gradu održati jedno ovakvo predavanje i svojim iskustvom i radom i školovanjem stečenim znanjem pomoći kolegicama i kolegama u poslu i u rješavanju problema s kojima se svakodnevno szusreću. Jasno je, ovo je predavanje ili seminar kako su ga okarakterizirali, je savjetodavan i informativan, a ja sam spremna i ubuduće, bude li za to interesa, dolaziti u Vitez, u svoju srednju Bosnu i u granicama svojih znanja i mogućnosti pomoći. Bit će mi uvijek zadovoljstvo to činiti“, kazala je za Vitez.info dr.sc. Lidija Čilić Burušić.

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17