logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Zaklat ću te ako objaviš poruke: Prijetnje upućene majci koja je razotkrila pedofila iz Fojnice

jaganjac-_pedofil-.jpg

 Muškarac koji koristi profil na Facebooku pod imenom Željko Marković 6.siječnja prijetio joj na Messengeru a potom i na Instagramu.

Tuzlanka Adela Jaganjac koja je nedavno razotkrila pedofila A.Š. iz Fojnice i spasila svoju 13-godišnju kćer, dobila je prijetnje smrću.

Muškarac koji koristi profil na Facebooku pod imenom Željko Marković, 6. siječnja prijetio joj je na Messengeru a potom i na Instagramu.

Napisao je da će doći u Tuzlu i zaklati je te da je na uvjetnoj kazni i da ne mari ako je prekrši.

Jaganjac je isti dan otišla u MUP Tuzlanske županije i prijavila sve policiji. Inspektorima je proslijedila poruke i dala izjavu. "Otkad sam pedofila prijavila policiji, preživljavam pakao. Nakon što sam javno objavila poruke koje je slao mojoj kćerki bilo je svakakvih komentara ali ovo je sad ozbiljno i bojim se. Mislim da nije u pitanju lažni profil. Nisam mogla više izdržati, nemam snage, morala sam opet ići na policiju", rekla je Jaganjac za Dnevni avaz.

Muškarac ju je prvo uznemiravao na Messengeru a kada ga je blokirala nastavio je na Instagramu. Tražio je da mu pošalje eksplicitne fotografije i da se sastanu u Tuzli. Iako je sve vrijeme odbijala i govorila mu da je ostavi na miru, manijak nije posustajao, prijeteći da će je ubiti ako javno objavi poruke i fotografije kao što je to učinila s pedofilom iz Fojnice.

poruke-markovic.gif

Čak mu je njen suprug ali ju je nastavio uznemiravati.

"Nema riječi kojim bih opisala kako mi je. Idem kod neuropsihijatra jer gubim snagu. Strahujem za svoj život i živote svoje djece. Da nemam automobil ne bih smjela otići ni do trgovine. Napisao mi je da bi me zaklao da je na mjestu ovog manijaka iz Fojnice" govorila je Jaganjac.

Inače, povodom slučaju otkrivanja navodnog pedofila, kontaktirali smo MUP ŽSB ali i MUP Tuzlanske županije. Dok u našem MUP-u kažu kako nemaju nikakvih informacija o ovom slučaju, u MUP-u Tuzlanske županije, prema smo obećanje dobili, nisu odgovorili ni nakon upućenog pismenog upita.

Više o slučaju razotkrivanja pedofila---> https://bit.ly/2TysHnS 

Dvevni avaz/ Dđ. Bulbul

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17