logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kiseljak: Novi život obitelji Beganović

beganovici--1.jpg

U moru apatije i negativnosti uvijek se nađe i poneka pozitivna priča i pozitivni, vrijedni ljudi. O jednoj takvoj pisali smo nedavno  https://bit.ly/2SxeYhf a ovaj tekst je samo nastavak te priče koja je dobila itekako sretan kraj.
Riječ je o bračnom paru Beganović iz kiseljačkog naselja Hrastovi koji je sa svojih četvero djece živio u vrlo lošim uvjetima.
Zahvaljujući kiseljačkom vatrogascu Josipu Drmaču kojega je put sasvim slučajno naveo u ovaj skroman dom, oni danas žive sasvim drugačije. Samo jedna posjeta Josipu je bila dovoljna da odluči reagirati, a zajedno s njim i brojni drugi ljudi dobre volje.
U akciju se zaista uključilo cijelo društvo i Josip skoro da nije naišao na zatvorena vrata. On i njegov kolega, također vatrogasac Mario Bodul za svega desetak radnih dana, od neuvjetne su kuće napravili pravi dom.

beganovic-2.jpg

Podsjećamo, ova šesteročlana obitelj je živjela u jednoj prostoriji, bez kupatila i tekuće vode a danas već imaju novo, funkcionalno kupatilo dok su dječica dobila vlastitu sobu i krevete. Osim toga, ova vrijedna ekipa planira osposobiti i malu ostavu kao i renovirati dnevnu sobu u kojoj će ubuduće biti i nova kuhinja, električna peć, nova peć na drva, stol kao i sve ostalo poput novog televizora, računara za djecu itd. Kuća će ubuduće biti i puno toplija s obzirom da su svi otvori promijenjeni, urađena izlolacija te postavljen laminat.

Sve ove stvari ali i građevinski materijal donacija su dobrih ljudi, institucija i tvrtki a obitelj Beganović kao i inicijator akcije Josip se zahvaljuju svima. Za završetak akcije potrebno je još jako malo, i to isključivo građevinskog materijala točnije nešto laminata, stiropora i ljepila. Određenih obećanja već ima no cijela akcija bila bi zatvorena sa nekih 1 000 KM. Popis dosadašnjih donatora imamo i po završetku akcije rado ćemo isti i objaviti.

Stoga ukoliko se netko još želi uključiti, sve informacije o potrebitim donacijama možete dobiti na broj Josipa Drmaća 063 630 676.

Novčana sredstva možete uplatiti i putem žiro računa otvorenog na ime Kemal Beganović u Unicredit banci na broj: 3383402556465651

Poziv na broj: 40630337000

beganovici-kupaptilo.JPG

beganovici-soba.JPG

namjestaj-oprema.JPG

artinfo.ba

 

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17