logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Vedro

1°C

Kiseljak

Vedro

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kiseljak: Donacija Udruzi mladih "Korak"

donacija korak 1

Zahvaljujući tvrtki "Eurocompany" iz Odžaka, Udruga mladih "Korak" iz Brnjaka bogatija za prijenosno računalo

Iako postoji tek nekoliko mjeseci Udruga mladih "Korak" sa sjedištem u kiseljačkom naselju Brnjaci postala je prepoznatljiva po radu s djecom i mladima kojima nudi različite sadržaje, od zabavnih do edukativnih. Nastojanja 30-ak aktivnih članova Udruge da obogate svakodnevicu djeci i mladim u Brnjacima, ali i cijeloj općini Kiseljak, prepoznati su i izvan lokalne zajednice u kojoj djeluju. Među onima koji su prepoznali prepoznali rad Udruge "Korak" su i dvojac Mijo Matanović, rodom iz Posavine, te Zdravko Beljo, pomoćnik ministra u Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica, već prepoznatljivi po humanitarnim projektima. Zahvaljujući njima, vlasnik tvrtke "Eurocompany" iz Odžaka, jedne od vodećih tvrtki za distribuciju računala i informatičke opreme, odlučio je darovati prijenosno računalo Udruzi mladih "Korak" Brnjaci.

Zahvaljujući ljudima koji su su prepoznali trud i rad njezinih članova Udruga "Korak" dobila je još jedan vjetar u leđa, istaknuto je na maloj svečanosti uručenja prijenosnog računala. Nikolina Lukić, potpredsjednica Udruge ovom je prilikom Matanovića i Belju upoznala s programskim aktivnostima Udruge, uspješno realiziranim kao i projektima čije realiziranje je u planu do kraja godine.

donacija korak 2

 

Ukratko, "Korak" će zahvaljujući ovoj donaciji napraviti još niz iskoraka na poticanju i razvoju kreativnosti djece i mladih, organiziranom i smišljenom korištenju slobodnog vremena ali i širenju volonterizma, integraciji mladih u međunarodne obrazovne i kulturne tokove, zaštitu zdravlja mladih, s naglaskom na borbi protiv svih oblika ovisnosti, informatičku edukaciju kao i poticanje mladih na aktivni angažman i sudjelovanje u svim područjima javnog i društvenog života.

artinfo.ba/ap

 

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17