logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

U srijedu obilježavanje 70. obljetnice Osnovne škole "Nova Bila"

os nova bila

U životu i radu sedamdeset godina nije malo. To su godine zrelosti kao i priznanje našoj školi i njezinoj nenadomjestivoj ulozi u društvu. Priznanje je učenicima , bivšim i sadašnjim, koje su svoje obrazovanje stekli i stječu pod našim krovom, a potom obrazovne temelje nadograđuju i proširuju kroz život. Priznanje je i učiteljima koji su kroz desetljeća odgojili brojne generacije učenika koji su svojim trudom, znanjem i radom doprinijeli predstavljanju škole i postizanju najboljih rezultata. Svi oni su osjećali veliku ljubav i poštovanje prema učiteljskom pozivu koji je bio, i jest, od izvanredne društvene važnosti, težak i stresan u svim vremenima i, nažalost, nedovoljno vrjednovan. Nesebično su veliki dio svog života utkali u ovu školu, učinili je prepoznatljivom i dali joj dušu.

Čast nam je pozvati vas na svečanost obilježavanja 70.obljetnice Osnovne škole "Nova Bila" u srijedu, 16. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom druženju, poručili su učenici i djelatnici OŠ "Nova Bila".

Program obilježavanja

15,30 sati – svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj će biti potpisana povelja o suradnji između OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela (Republika Hrvatska) i OŠ Nova Bila.

17,00 sati – svečani program u kojem će sudjelovati učenici naše škole, učenici OŠ "Ivan Benković" iz Dugog Sela, Erik Marijanović, prof. (saksofon) i Anita Laštro, prof. (glasovir), Limena glazba "Lašva" Nova Bila, vokalni sastav "Lašvanske dive" i tamburaški sastav Franjevačke klasične gimnazije iz Visokog.

18,00 sati – izložba fotografija o povijesti škole

artinfo.ba | preuzeto s portala novabila.info

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17