logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Nakon Tomislavgrada klaunovi plaše vozače i u Kiseljaku

klaun

Klauni su se na cestama u BIH ponovno pojavili prije par dana u Tomislavgradu gdje su također strašili stanovnike na cestama i bacali na njih pijesak.

Nakon Tomislavgrada klaunovi koji straše vozače pojavili su se i u Središnjoj Bosni. Nesvakidašnji slučaj zabiježen je u nedjelu u naselju Višnjica Polje u Kiseljaku.

Posebno je jeziva činjenica da se ovakvi ''prepadi'' događaju pod okriljem noći.

“Sinoć dok sam se vraćao iz Kiseljaka, u blizini naselja Višnjica Polje, ispred auta mi je izletjela nepoznata namaskirana osoba koja je podsjećala na klauna. Počela je plesati i ubrzo se sklonila s ceste. Nedostajao je koji trenutak da uslijed izbjegavanja nepoznate osobe završim u kanalu pored ceste“, kazao je vidno prestrašeni vozač za grad-busovaca.com.

O svemu je obaviještena policija.

Klaunovi su se na cestama u BIH ponovno pojavili prije par dana u Tomislavgradu gdje su također strašili stanovnike na cestama i bacali na njih pijesak.

Podsjetimo, najezda klaunova, jeziva i čudna pomama zahvatila svijet je svijet krajem 2016. godine. Ovaj čudni ‘pokret’ se pojavio prvotno u SAD-u, a zatim se proširio na Europu. Trend jezivih klaunova trajao je par mjeseci.

Najezda klaunova stigla je tada i u BiH. U Grudama, Tomislavgradu i Posušju na više prometnica zabilježene su osobe maskirane u klaunove, koje nisu izazivale incidente, za razliku od onih u Hrvatskoj, koji su proganjali djecu.

artinfo.ba | preuzeto s portala bljesak.info

 

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17