logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Špiro i ove godine hodočasti u Vukovar

spiro ide u vukovar

Udruga nositelja ratnih odličja HVO HR-BH Travnik jučer je, nakon svete mise u župnoj crkvi Svetoga Duha u Novoj Biloj, ispratila Marinka Jurišića Špiru na njegovo osmo hodočašće u grad heroj - Vukovar.

Ovaj pješački pohod organizira se osmi put, a sedmi put u organizaciju Udruge, dok je prvo hodočašće organizirao sam Špiro.

"Ove godine uspjeli smo osigurali sva potrebna sredstva za organizaciju i odlazak na ovo hodočašće. U organizaciji Udruge nositelja ratnih odličja HVO HR-BH Travnik prošle godine smo osigurali i uplatiti 5.000 kuna za obnovu vodotornja, a i ove godine smo također osigurali određena sredstva za obnovu simbola grada heroja", rekao je za portal NovaBila.info, predsjednik Udruge, Zdravko Bošnjak.

Špiri će se u petak, 17. studenog u Vinkovicma pridružiti članovi Predsjedništva Udruge Borislav Puđa, Srećko Čuturić, predsjednik Nadzornog odbora Mato Maljić te predsjednik Udruge Zdravko Bošnjak.

Udruga nositelja ratnih odličja HVO HR-BH Travnik ušla je u Državni protokol te će položiti vijence na grob Blage Zadre. Svake godine Špiri se priključuju se hodočasnik iz Žepča i Orašja. Kao logistička podrška hodočasnicima već osmu godinu bit će umirovljeni časnik, ratni vojni invalid Mirko Mijić.

"Nadam se da će i ove godine proći sve kako smo planirali te da ćemo 18. studenoga svi skupa sudjelovali u Koloni sjećanja", dodao je Bošnjak.

artinfo.ba | preuzeto s portala novabila.info

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17