logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

Djelomina Naoblaka

17°C

Kiseljak

Djelomina Naoblaka

  • HNS

Učinimo sve da Sarah Tutnjević ozdravi

sarah tutnjevic

Mlada Sarah Tutnjević iz Fojnice, od ranog djetinjstva ima značajne zdravstvene probleme. Liječila se u bolnicama u Bosni i Hercegovini, ali i u Novome Sadu. Ipak, Sarah je došla do stadija gdje je neophodno izvesti hitnu operaciju kičme.

Nažalost, ova operacija je izuzetno komplikovana i ne radi se u Bosni i Hercegovini i potrebno je izmještanje Sarah u Republiku Tursku gdje se ova operacija radi sa izuzetnom uspješnošću.

Ova operacija je veoma skupa (oko 75.000 KM) i Sarina porodica nije u mogućnosti samostalno finansirati odlazak u Tursku i operaciju.

Treba kazati, da je Sarah super odlikaš, vrijedna učenica, divna prijateljica i mezimica njenih profesora i profesorica.

Stoga su Sarini prijatelji organizirali prodaju kolačića na štandovima po fojničkoj čaršiji od čega sav novac ide za njeno liječenje. Prodaja kolačića će biti upriličena sutra, srijeda od 9:30h do 12:30h.

sarah tutnjevic

Također, fojnički KK STAR organizuje humanitarnu utakmicu gdje će cijena karte biti 5 KM i gdje će novac od ulaznica biti uplaćen za Sarino liječenje.

sarah tutnjevic

Svi oni koji su u mogućnosti i žele pomoći da se Sarah izliječi, mogu uplatiti novac u Uni Credit banku na brojeve računa:

Prvi broj: 40297356000

Drugi broj: 3382402918019039

artinfo.ba | preuzeto s portala mahalla.ba

 

Share

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17