ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Podržimo

maja slomo miss

Jubilarni izbor „Miss Federacije BiH 2020“ održat će se 18. rujna 2020. u 21 sat, uz prijenos uživo na Federalnoj TV i RTV TK. “Vjerujemo da ćemo našim gledateljima upriličiti Spektakl mladosti, ljepote, glazbe i humanosti kakva i jeste ova manifestacija sve ove godine”, priopćila je Direkcija izbora Miss BIH za Miss Svijeta. Ove godine izbor “Miss BiH za Miss Svijeta” obilježava svoj veliki Jubilej, 25 godina rada. Nastavlja se tradicija afirmacije mladosti, humanosti i ljepote sa svrhom!

 

Plasman za državno

Djevojke se natječu za titulu Miss Federacije i plasman u veliko državno finale “Miss BiH za Miss Svijeta 2020”. Program će obogatiti brojni glazbeni gosti. Iako u izvanrednim okolnostima izbor “Miss Federacije BiH 2020” održat će se uz sve propisane epidemiološke mjere zaštite zbog korona virusa a cijelu manifestaciju će pored Federalne TV prenositi i RTV TK.

Ovogodišnji izbor Miss Federacije BiH održava se u vrijeme Sajma turizma i ekologije “List” u Lukavcu koji su zajedno s Turističkom zajednicom Općine Lukavac pokrovitelji, a u cilju razvoja i promocije turizma te zaštite okoliša.

“Ljepota sa svrhom”

Izbor MISS FEDERACIJE BiH i ove godine ima moto “Ljepota sa svrhom” i postao je tradicionalna manifestacija u BIH u kojoj s ponosom sudjeluju mladi sa područja cijele BiH. Kao takav promovira mladost, volonterizam, humanizam, ljepotu i pozitivne vrijednosti našeg društva. Ove godine, sudionice manifestacije će se baviti pitanjem zaštite okoliša i promocije domaćeg turizma.

 

106188633_1160074614365607_120385964572199244_o.jpg

Među ljepoticama iz cijele Federacije je i dvadesetogodišnja studentica ekonomije, Maja Slomo iz Kiseljaka za koju trenutno možete podržati u glasanju za Miss Televotinga koje je u tijeku.

1. MAJA SLOMO - KISELJAK
Broj za televoting 096 840 801
Pozivi sa svih fiksnih i mobilnih mreža u BIH, cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

Počinje glasanje za Miss Interneta FEDERACIJE BiH 2020. Budite i Vi jedan od članova žirija koji će odlučiti koja djevojka će ponijeti ovu laskavu titulu. Djevojka koja bude imala najviše "lajkova" na svojoj slici će ponijeti ovu laskavu titulu.

Važno:
Da bi lajk bio važeći potrebno je:
- "lajkati" FB stranice Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, FB Modna Agencija Abc Models, te FB stranicu našeg medijskog partnera EMI MAGAZINE
- zapratiti stranicu na Instagramu Miss Bosne i Hercegovine za MIss Svijeta
- zapratiti stranicu na instagramu Abc Models Mgmt International

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17