ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Festival mladosti i ljepote

kiseljak izbor modeli


Održana je proba i slikanje za predstojeći Festival mladosti i ljepote koji će se održati 25. siječnja 2020.godine u 20 h u Kiseljaku u Clubu Pacifik.

Prekrasne djevojke bore se u ljepoti, elokvenciji i javnom nastupu a u konkurenciji je njih devet ljepotica od kojih će se sedam plasirati na finalni izbor za FOTOMODELA BIH, koji će se odražati u veljači u Zenici.

 

IMG-27ee0f5724a47ad3379ecd509bc29ee1-V.jpg

 

Pored izbora za FOTOMODELA Grada Kiseljak, manifestaciju će upotpuniti i bogat zabavni program, a specijalni gosti večeri su modeli agencije FASHION M koji će se predstaviti u vjenčanicama salona „Kristina“. U žiriju će biti eminentni ljudi iz kulturnog i javnog života grada Kiseljaka.
Generalni sponzori izbora su kladionice 5plus i Bet live, zlatni sponzor je Club Pacifik, srebreni sponzor je kompanija Mix Company. Za ljepotu prekrasnih sudionica zaduženi su Frizerski salon "Snježa" i šminkerice Kristina Buzuk i Anela Barbić
.Za poklone pobrinuli su se „ILEA“ bags, a za cvijeće za pobjednice pobrinula se cvječara "MB NOVOLUX". Mddijski pokrovitelj je portak Artinfo.

Na samom kraju večeri djevojke će predstaviti kolekciju vjenčanica salona "Kristina" nakon čega će uslijediti dodjela lenti.Sedam prvoplasiranih nakon izbora uz podršku sponzora će realizirati fotografije za svoje bookove koji su neophodni za državno finale.Podržite djevojke u što većem broju jer cijena ulaznice je simbolična i košta samo 5 KM.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17