ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
PROMO

da implatanti

S obzirom da su nam izvrsnost i posvećenost pacijentu glavni pokretački motiv, iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti suradnju „DA Centra“ sa prim.prof.dr.sc. Muhamedom Ajanovićem iz Stomatološke ordinacije „Sanaris“, poručuju iz DA Centra u Kiseljaku koji od sada nude i kompletnu lepezu usluga u području oralne kirurgije i implantologije.

Naime, profesor Ajanović je specijalist stomatološke protetike i definitivno osoba koja je „otvorila  vrata“ implantologiji u BiH. Jedan je od stručnjaka sa stranice Dental XP koja okuplja renomirane stručnjake iz više od 140 zemalja ali i prvi  instruktor za ugradnju implantata u našoj zemlji iza kojega stoje brojni uspješni projekti, kako u privatnom angažmanu – tako i na Stomatološkom fakultetu u Sarajevu, gdje obnaša funkciju dekana.

Ovo je još jedna potvrda našeg neumornog ulaganja u kvalitetu naših usluga kako bismo svima omogućili kompletne stomatološke tretmane vrhunske razine na jednom“ dodaju iz poliklinike  DA.

Ugradnja zubnih implantata je jedan od popularnijih stomatoloških i kirurških. Ukoliko nedostaje jedan ili više zuba, zubni implantati su najbolje rješenje. Njihova najveća prednost je dugotrajnost jer omogućuju da se samouvjereno smijete, jedete i uživate u ostalim svakodnevnim aktivnostima bez razmišljanja o zubu ili zubima koji nedostaju.

 

artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2021 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17