• LEDA 2

vitalis doktor

PROMO

PREDSTAVLJAMO TIM ZA LIJEČENJE ARITMIJA POLIKLINIKE VITALIS

 

Poliklinika Vitalis iz Mostara je od nedavno postala novi dom poznatom hrvatskom kardiologu-elektrofiziologu dr. Anti Aniću, koji sa novim timom uspješno radi komplicirane zahvate na srcu.

Dr. Ante Anić je vodeći liječnik na ovom polju, dugogodišnji djelatnik OB Zadar i educiran u brojnim svjetskim centrima za elektrofiziološko ispitivanje srca (Huston, San Francisco, Berlin…), te od sada ove komplicirane zahvate radi u Poliklinici Vitalis, koja je stvorila sve uvjete za dovođenje ovakvog stručnjaka.


Do danas dr. Ante Anić sa svojim kolegom dr. Matom Galićem je u Poliklinici Vitalis odradio oko 50 zahvata ove vrste, a pacijenti im pristižu sa svih strana, pa i iz stranih zemalja. Poliklinika Vitalis trenutno ima potpisan ugovor sa Zavodom zdravstvenog osiguranja FBiH, te ove zahvate pacijentima sa teritorija Federacije BiH osiguranje plaća u potpunosti, dok pacijenti iz ostalih krajeva zasada plaćaju usluge.


Ablacija srca je zahvat koji se obavlja na ovaj način:
"Nakon davanja lokalne anestezije u predjelu prepona, putem punkcije krvnih žila uvodimo u tijelo duge ablacijske katetere (duge plastične cijevi) do srca, koje imaju mogućnost snimanja električnih signala srca. Kada pronađemo tkivo na srcu koje je odgovorno za aritmiju, mi ga palimo, odnosno uništavamo ga iznimno visokom temperaturom, koja u središtu tkiva može biti i veća od sedamdeset stupnjeva, ili ga uništavamo ekstremno niskom temperaturom. Na ovaj način pacijenti već nakon 24 sata bivaju otpušteni svojim kućama" pojasnio je dr. Anić.


Uzevši u obzir sve navedeno i vrhunskom opremljenom angio salom, koja se trenutno smatra najboljom na svijetu, Poliklinika Vitalis na čelu sa dr. Antom Anićem postaje regionalni centar za liječenje aritmija.

 

vitalis--oprema.jpg

 

aritmija 3.jpg

 

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar
+387 36 310 210
+387 63 222 739
www.poliklinikavitalis.com

0
0
0
s2sdefault
  • Taxi

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

+387 (0) 62 349 560

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17