ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Pronašao ljubav nakon emisije

farmer1 dusan ifojnicanka


Farmer je svoju suprugu upoznao preko društvenih mreža po završetku emisije 'Ljubav je na selu'. Uživaju u bračnoj idili, a Golubovac se slaže i s njezinom obitelji

Farmer Dušan Golubovac (30) sudjelovao je u emisiji 'Ljubav je na selu'. Privukao je pozornost skromnošću i teškom životnom pričom, ali nije uspio pronaći srodnu dušu. No sreća mu se osmjehnula nakon showa pa je krajem lipnja oženio devet godina mlađu djevojku Ana-Mariju iz Fojnice. 

Zahvaljujući emisiji, farmer je sadašnju suprugu upoznao preko društvenih mreža. Sve je počelo s dopisivanjem, a nakon što su zatvorene granice zbog pandemije korona virusa prestale priječiti njihovu ljubav, Dušan je otišao po Ana-Mariju u Bosnu i Hercegovinu i oženio je. 

dusanianamarija

Uživaju u zajedničkim trenucima, a otišli su i na medeni mjesec. Dušan je u dobrim odnosima i s njezinom obitelji. Ana-Marija je objavila obiteljsku fotografiju koja je nastala tijekom druženja Dušana, nje i njezinih roditelja. Ana-Marijini prijatelji pohvalili su u komentarima njihove obiteljske odnose. 

- Vidi ti zeta i punca što se vole. Rijetko se događa da se vole. Lijepo vas je vidjeti - neki su od komentara. 

Podsjetimo, Dušan se u 'Ljubavi na selu' zaljubio u svoju 'zlatnu djevojku' Goranu Vušurović. Isprva se sve činilo idilično, kao da mu Gorana uzvraća osjećaje, no sve se promijenilo kada je došla na njegovu farmu. Dušan živi u Zrinu, naselju u Sisačko-moslavačkoj županiji. Gorani se njegov način života nije svidio pa je ljubav 'pukla'.

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17