ART BLOG NAŠA DIJASPORA NATJEČAJI MARKETING POŠALJITE VIJEST
Emir i Maid MilinkićDa u Bosni i Hercegovini ima mnoštvo mladih i ambicioznih ljudi pokazuje i primjer braće Emira i Maida Milinkića. Inspirirani patriotizmom i ljubavlju prema domovini, osnovali su odjevni brend “Brotherlove Clothing”.

“Naši motivi su protkani dugogodišnjom tradicijom i  povijesnim događajima, a zaštitni znak našeg brenda je bosanski ljiljan. Dio našeg asortimana sadrži odjeću za muškarce, žene i djecu (majice kratkog rukava, polo majice, dukserice, duks majice, komplet trenerke, bodije za bebe…) te maskice za mobilne telefone”, kaže Emir Milinkić (25) koji je inače završio Mašinski fakultet u Sarajevu.

Prema njegovim riječima, za manje od četiri godine na tržište je plasirano više od 30 različitih proizvoda inspiriranih različitim motivima Bosne i Hercegovine.

“Zadovoljstvo naših kupaca nam je osnovni motiv, a njihove sugestije rado uvažavamo. Kvalitet materijala, profesionalnost naše ekipe u svakom segmentu te ekspeditivnost izrade i dostave naših proizvoda, samo su neki od razloga zbog kojih se kupci opredjeljuju za nas. Bitno je napomenuti da se sva odjeća šije i radi u BiH”, ističe Emir.

 

“Brotherlove Clothing” se bazira na principu online trgovine, tako njihove proizvode možete naručiti na Facebook straniciInstagram profilu i web stranici.

“U budućnosti možete očekivati mnogo unikatnih i kvalitetnih proizvoda od naše vrijedne ekipe. Svjesni situacije u državi, hrabro smo odlučili pokušati napraviti pozitivnu priču. Mišljenja smo da, uz mnogo truda, odricanja i ulaganja resursa, ipak ima nade za uspjeh u najljepšoj nam domovini”, zaključuje Emir Milinkić. 


brotherlove_clothing_6.jpg

brotherlove clothing 8

 brotherlove clothing 5

 

brotherlove clothing 4

izvor: bugojno-danas.info

 

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17