ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Bh. brend

kaftan-brendy-11.jpg

Bosanskohercegovački brend Kaftan studio jedan je od omiljenih brendova među nezavisnim stilistima u Americi, pa tako nakon brojnih značajnijih crvenih tepiha, ovaj put se kreacija ovog sjajnog bh. modnog dvojca, Nermine Hodžić i Emine Hodžić Adilović, našla i u spotu poznate r&b pjevačice Brendy.

 

kaftan-brendy-2.jpg

U novom spotu koji je objavljen za pjesmu Borderline, a koji se nalazi na njenom novom albumu B7, Brandy nosi Kaftan studio statment White. Riječ je o statment komadu koji je uz košulje, dukseve i IT jaknu jedan od njihovih najtraženijih komada.

"Osjećaj je dobar, jer to je ogromno tržište gdje ste ravnopravni sa puno većim dizajnerskim imenima i gdje glavnu ulogu igra dizajn kao umjetnost. Nama je to važno. Bez ikakvih osobnih kontakata, dizajn je jezik koji komunicira sam za sebe. Mi godinama djelujemo iz BIH i BiH je naša baza.  Ovaj spot je još jedna potvrda da dizajn ne poznaje jezičke barijere, granice i kada imate dobar proizvod, nije bitno gdje se nalazite", rekla je za FBL Emina Hodžić Adilović.

Kako to izgleda na Brandy, pogledajte na videu!

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17