ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Mali doprinos svim velikim ženama

dan zena fotosesn arijana

Sretno udate, sretno slobodne i još sretnije razvedene. Majke, poslovne žene, domaćice, umjetnice  sa manje ili više životnih grešaka i utakmica u nogama, spremna na sve ono što im život nosi u budućnosti. Spremne na sve godine koje im je život poklonio a pogotovo na život koji su one tim godinama pružile.

Ostavile su poslove, dojenje, kemoterapije, bolesnu djecu, muževe i nespremne ručkove i odazvale se našem pozivu skoro i ne pitavši ništa. Kad šta treba, one su tu....One su naš Dan žena.

 One su mali dio žena ovog grada, regije, države... Predstavnice svih onih divnih dama kojima želimo odati počast, najposebnije a opet tako obične. Uvijek lijepe, pametne, sposobne, drage ako im se da, ratnice ako to situacija zahtijeva. Ponosne na sve svoje ožiljke i tragove koje je život ostavljao i ostavlja na njihovoj koži, licima, tijelu a posebno duši. No svi ti tragovi borbi i ožiljci nisu mogli sakriti njihovu ljepotu, radost i optimizam jer nema toga što ženu može prepasti ili uplašiti.

beca (7).JPG

 

Umjetnice, liječnice, profesorice, arhitektice, pravnice, domaćice, majke...pred našu kameru stale su po prvi put u ulozi modela. Ispočetka stidljivo no uz puno smijeha i pozitivne energije, malo profesionalne pomoći našeg 4A tima, dviju Anela, jedne ali vrijedne Anđelke te Arijane, postale su skoro profesionalni modeli. Jer, staviti lijepu haljinu na vješalicu ili lutku je jedno, no dati joj dušu, oblik, ispuniti je ljepotom, pogotovo onom unutarnjom je nešto drugo. Ne može to svatko, no one mogu. One mogu sve i nema onoga tko će ih uvjeriti u drugačije.

 Mnoge od žene koje smo kontaktirali za potrebe snimanja nažalost nisu mogle nazočiti a sve one kojima bismo željeli odati počast ne bi stale stale ni u 365 objava a ne ovu jednu.  Živjele vi nama drage dame, brinite o sebi i borite se za sebe jer nije vaš jedan dan nego cijeli svijet i život koji na vama i počiva.

 

 

Vi ste živa vatra i neobuzdana kreativnost koja može svakom problemu dati rješenje ali i svakom rješenju, ako treba, napraviti problem.

beca (4).JPG

 

Mudrost  koju ne donose godine u brojevima nego godine u iskustvu. Umjetnice koje pomjeraju granice no koje stoje čvrsto na zemlji i sivu svakodnevnicu uljepšavaju bojama.

 

IMG_2303-(1).jpg

 

Snaga i borbenost. Čvrst oslonac ako treba i čista ludost tamo gdje je neophodna. Mašta koja nas nosi u daleke krajeve koji ponekad i ne postoje ali djeluju tako realno, potrebno.

 

IMG_2304.JPG

IMG_2301.JPG

 

Smirenost. Oaza sigurnosti i pouzdanja u užurbanoj svakodnevnici. Iskren osmijeh koji ni jedna riječ ne može zasjeniti.

IMG_2404-(1).jpg

 

Ambicija. Samopouzdanje  tako veliko da može pomjeriti planine ali ne za sebe nego za druge, pa i onda kada ne znaju da im je ta planina prepreka.

IMG_2359-(1).jpg

 

Energija. Tako zarazna da nosi sve pred sobom, širi optimizam koji prerasta u čistu sreći i radost za malim, najiskrenijim stvarima

 

IMG_2507.JPG

 

Hrabrost kakvu poznaje samo majčino srce spremno na sve. Srce koje na žrtvu pristaje bez trunke razmišljanja svakoga dana iznova i uvijek jednako sretno i spremno.

IMG_2382.JPG

beca (5).jpg

IMG_2350.JPG

IMG_2424.JPG

IMG_2427.JPG

indira.jpg

IMG_2646.JPG

IMG_2513.JPG

IMG_2492.JPG

IMG_2595.JPG

 

Modeli: Belinda Pušić, Ivana Ribičić, Marijana Budimir, Indira Melezović, Gabrijela Lukić, Kristina Josipović, Dijana Škoro

Haljine: Salon vjenčanica Arijana

Šminka: Anela Barbić, Anela Nikačević

Frizura: Anđelka Knežević

Foto: Renata Lučić

Lokacija: Hotel Bank Kiseljak

 

89327182_845962272534442_6554249866132848640_n.jpg

IMG_2252.JPG

IMG_2251.JPG

IMG_2256.JPG

IMG_2257.JPG

IMG_2312.JPG

IMG_2482.JPG

IMG_2439.jpg

IMG_2657.JPG

IMG_2659.JPG

 

IM/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17