ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING
Novinarstvo i gluma

ana dragozet

Ana Dragozet, studentica treće godina novinarstva koja dolazi iz Viteza jedna je od 44 nagrađena studenata Sveučilišta u Mostaru.
„Ova nagrada je kruna mog dosadašnjeg uspjeha, osim za prosjek ovo je nagrada i za umjetnički doprinos. Jako sam sretna i ponosna danas, jer ovo priznanje obuhvaća dugogodišnje djelovanje, rad i trud“, rekla je za Artinfo.ba Ana Dragozet.
Uz fakultetske obveze, koje kako je dokazala odlično ispunjava, Dragozet se aktivno bavi kazalištem. Njeni početci na daskama koje život znače vežu se za rodni joj Vitez, a danas je vanjski suradnik Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru. Dokazala je da i bez akademije dramskih umjetnosti talent joj je dovoljan da bude prepoznata.
Osim što glumi, i sama piše drame. Do sada je kroz predstave „Lude sedamdesete“, „Do utorka?“ i „Kuća lutaka“ pokazala svoje umjeće i ljubav prema ovoj vrsti umjetnosti.
U suradnji s Klubom studenata hrvatskoga jezika i književnosti "Franjo Milićević" i Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, Dragozet je režirala predstavu „Što te nema“, čija je premjera bila u HNK Mostar.
Prije dodjele nagrada, prisutnim se obratio rektor Sveučilišta profesor Zoran Tomić, istaknuvši da ju je svaki student dobio svojim jasnim i čvrstim zalaganjem, htjenjem i upornošću, te dodao da „Ova nagrada dolazi kao priznanje radu, trudu i odricanju“.

 

20191210_113109-(1).jpg

 

 

 

Tereza Šušnjara/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17