• outdoormedia
  • Sara - Sarajevski

pl pr mostar 19

Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira 4. međunarodnu znanstveno- stručnu konferenciju iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija „PR Days Mostariensis“, koja će se održati od 20. do 22. studenoga u Mostaru.

Tema ovogodišnje konferencije je "Kriza i krizno komuniciranje", koja će biti obrađena kroz više od 60 različitih radova.

„Dosadašnjim radom etablirali smo konferenciju te ona postaje nezaobilazno mjesto u kalendaru znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću i srodnih znanstvenih disciplina. Tema krize i kriznog komuniciranja je danas više nego aktualna te ćemo iz različitih aspekata promatrati krizu i s one znanstvene, ali i sa strane praktičara,“ istaknuo je predsjednik Organizacijskoga odbora Nino Ćorić.

Novost ovogodišnje konferencije je Sajam stručne literature, gdje će biti predstavljena djela vodećih nakladničkih kuća iz oblasti odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, a iz nakladničkih kuća obećavaju sajamski popust prilikom kupovine knjiga. Osim toga, bit će održane i promocije knjiga iz navedenih područja.

Studentska sekcija će ove godine okupiti predstavnike sveučilišta iz Banje Luke, Osijeka, Beograda, Dubrovnika i Mostara koji će se natjecati u prezentiranju i analizi krize i kriznog komuniciranja na praktičnim primjerima. Domaćin studentima će biti Studentska udruga odnosa s javnošću Sveučilišta u Mostaru (PRUMO).

Organizacijski odbor će i ove godine dodijeliti priznanja pojedincima koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija u jugoistočnoj Europi, priopćili su organizatori.

0
0
0
s2sdefault

KALENDARBTN1in2019 brn

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

artinfo.portal@gmail.com

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2019 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17