ART BLOG KALENDAR DOGAĐAJA OSMRTNICE NATJEČAJI MARKETING

fokus rad

Osjećate li se kao da ne činite dovoljno? Da trebate uložiti više vremena ili više truda da bi se stvari obavile i krenule na bolje? Potičemo vas da stvari gledate drugačije.

Imamo ograničen broj sati u danu i  moramo biti izbirljivi i strateški tamo gdje stavljamo fokus. Vrijeme je ulaganje - moramo osigurati da ga ulažemo u prava područja.

Prije nego što počnemo raditi više, moramo stvarno pogledati gdje i šta trebamo raditi manje; kako bismo napravili vrijeme za prave stvari, morat ćemo odustati od činjenja  stvari koje nam oduzimaju dragocjeno vrijeme.

Imamo određenu količinu vremena svaki tjedan - 168 sati. Svi ih imamo; nitko ne dobiva manje ili više. 168 sati. Dakle, pitanje koje trebate postaviti jesu li vaši napori u pravim područjima. Stvarnost je da ne trebamo činiti sve, umjesto toga trebamo činiti prave stvari i odustati od pogrešnih stvari, stvari koje nas sprečavaju da ulažemo u područja koja mogu podržati naš rast i uspjeh.

Prijedlog popisa što trebate manje raditi

Televizija

Volimo gledati televiziju, ali vrijeme provedeno u tome  je vrijeme kada ne radimo druge stvari kao što su čitanje, razvijanje novih vještina i sl. Smanjite vrijeme koje provodite pred televizijom, te usmjerite svoj fokus na produktivnije aktivnosti.

Ostati budan do kasno

Ako ostajete prekasno  budni, ujutro  se nećete moći probuditi svježe i energizirano. Raniji odlazak na spavanje doprinijet će vašoj produktivnosti naredni dan.

Alkohol tijekom tjedna

Nemamo ništa protiv dobre čaše vina i koktela, ali ne tijekom tjedna. Sve se vraća na fokus. Kad pijete, čak i jednu čašu, to remeti protok energije i utječe na kvalitetu sna.

Uspjeh je u žrtvovanju

Morate biti spremni odustati od nekoliko sitnica kako biste dobili isplatu. Iako su ove stavke male, sposobnost da ih se odrekne, odupre kratkotrajnom uživanju, omogućit će vam da rastete i postignete ciljeve za koje se borite.

Pa što ste spremni odbaciti za svoje snove? Stavljanje vremena i truda u prave stvari brzo će se zbrojiti i shvatit ćete koliko se isplati.

Tanja M/artinfo.ba

0
0
0
s2sdefault

artinfo2019-footer-logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

artinfo.portal@gmail.com

Marketing

marketing@artinfo.ba

POSTANITE DIO TIMA

Copyright 2007-2020 ART  Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17