logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Humoristična monodrama nasmijala Kiseljačane do suza

pendrekmen

"Pendrekmen" gostovao u Kiseljaku

U sklopu mini turneje po BiH, dvojac kazališta Besa, s otoka Visa u Republici Hrvatskoj, izveo je humorističnu monodramu "Pendrekmen" i u Kiseljaku. Izvedba glumca Ivana Lukića, na tekst lutkara i redatelje Cvetina Aničića brojne je Kiseljačane ali posjetitelje iz susjednih općina nasmijala do suza.

"Pendrekmen" je predstava o policajcu koji se po svaku cijenu želi držati zakona, kojemu su ama baš svi sumnjivi i prati ih prerušavajući se u koga god zatreba, ovisno o situaciji. Izvedba humoristične monodrame o policajcu, njegovu načinu razmišljanja i stilu rada ali i odnosu s nadređenima u Kiseljaku je poprimila dodatnu dozu humora s obzirom da je među publikom bio i ministar policije Srednjobosanske županije Feliks Vidović.

Nakon što se zahvalio kiseljačkoj publici, glumac Ivan Lukić poručio im je da pripadaju narodu koji je na ljestvici izdržljivosti zaslužio čistu desetku.

Ulaz na predstavu bio je slobodan zahvaljujući općini Kiseljak koja je bila organizator ovog događaja. U sklopu mini turneje po BiH kazalište Besa s predstavom "Pendrekmen" gostovalo je u Tuzli, a večeras nastupa i u Vitezu.

ap|artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17