logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kiseljački Framaši podsjetili na pravu bit Božića

priredba-frama.jpg

 

Pjesmom, jednostavno i bez  nepotrebne pompe i scenografije, kako je i počela, večeras je završila "Božićna priredba" kiseljačke Frame. Zajedničkim pjevanjem publike i samih Framaša skladbe "Radujte se narodi" zaključena je ova priredba ali ujedno i manifestacija "Advent u Kiseljaku" odnosno ovogodišnji, bogat kulturno-zabavni program povodom blagdana Božića.

Priredba je večeras održana u kripti Crkve Svetog Ilije Proroka u Kiseljaku a stolice su bile popunjene kako mladim Framašima tako i nešto starijim župljanima koji su uživali u jednosatnom programu. Osim nastupa Župnog zbora te najmlađih Framaša koji su posebno za ovu prigodu sami uvježbali svoj nastup, središnji dio priredbe bila je predstava o smislu ovog najradosnijeg kršćanskog blagdana. Framaši su se vratili u daleku povijest kada su ovim krajevima vladale Osmanlije te podsjetili na one najznačajnije odlike Božića, obitelj, veselje i zajedništvo ali i ulogu fratara, odnosno ujaka u životu Katolika posebno na ovim prostorima.

Nazočne je na početku pozdravio župnik fra Zoran Vuković a na kraju priredbe pak fra Ivica Matišić duhovni asistent kiseljačkih Framaša.

zbor-zupni.JPG

frama-mala-prired.JPG

ana-duno.jpg

fratar--predstava.JPG

predstava-fr-18.JPG

preds-frama-osman.jpg

fra-ivica-frama.jpg

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17