logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Prijave za naredni „Outdoor foto&film festival 3fok“

3FOK 2019 najava

Nakon ovogodišnjeg šestog izdanja „Outdoor foto&film festival 3fok“ festivala prijave već počinju za naredno, 2019. izdanje.

Ovaj međunarodni festival okuplja ne samo autore nego i sve one koji vole planine i prirodu uopće. Uz prikazivanje filmova i izložbe fotografija, u sklopu Festivala priređuju se i promocije knjiga, kreativne radionice snimanja fotografije i videa, kao i brojni drugi zanimljivi sadržaji, uz sudjelovanje istaknutih autora iz BiH, ali i čitave regije. Festival je i prigoda za višednevno druženje planinara, ekologa, speleologa i drugih ljubitelja prirode.

ROK ZA SLANJE RADOVA JE 20.6.2019.

Prijava za sudjelovanje otvorena je za sve filmske i video radove koji nisu stariji od tri godine. Autori mogu prijaviti najviše pet filmova/video radova, koji se uklapaju u osnovnu programsku orijentaciju festivala. Filmovi prikazani na prethodnim izdanjima festivala, ne mogu konkurirati u natjecateljskom programu u 2017. godini i kasnije. Filmovi/video radovi ne smiju biti kraći od 1 minutu i duži od 25 minuta.

Autori fotografija natječu se u sljedećim tematskim kategorijama:

- Zaboravljena ljepota prirode (planinski pejzaži)
- Planine, sport i avantura (aktivnosti u planini)
- U planini samo svoj trag ostavi (ekologija)
- Osvajači beskorisnog (planinarski usponi)
- Od podzemlja do svemira - Svjetlo u tami (podzemlje, speleologija i noćne fotografije)
- Od kapi do jezera (motivi vode)
- Sićušni i krupni stanovnici planina (biljke, životinje i macro fotografije)
- Via Dinarica (vrijednosti i naslijeđe Dinarida)

Prijava za učešće otvorena je za fotografije koje nisu do sada slate na 3FOK. Uradci mogu biti i skenirane fotografije, koje su nastale analognim načinom snimanja kao fotografija ili dijapozitiv (snimanje na film ili dijapozitiv). Autori mogu prijaviti najviše 3 fotografska rada po jednoj kategoriji. Fotografije mogu biti crno-bijele ili color. Fotografije se dostavljaju u jpeg formatu, rezolucije 300 dpi, sa minimalno 3 500 pixela po dužoj strani fotografije. Fotografije moraju biti originalni, autorski snimci, bez ikakvog uklanjanja ili naknadnog dodavanja detalja i drugih sadržaja. Dozvoljena je samo osnovna obrada, poput manjih korekcija svjetla, boje, kontrasta, kropa (izrezivanje).

PRIJAVE SLATI NA E-MAIL, POŠTOM ILI PUTEM ON-LINE FORMULARA
PRIJAVE PUTEM E-MAILA:

Poslati u cjelosti popunjen prijavni obrazac, koji se može preuzeti na stranici www.3fok.ba, ili tražiti na zahtjev putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te zajedno sa fotografijama i/ili videom poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko se radi o većem broju fotografija, sadržaj poslati putem servisa WeTransfer na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

PRIJAVE PUTEM POŠTE:

Poslati u cjelosti popunjen prijavni obrazac, koji se može preuzeti na stranici www.3fok.ba, ili tražiti na zahtjev putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. zajedno sa fotografijama i/ili videom na adresu Planinarsko društvo „Bitovnja“ (za 3FOK), Fra Grge Martića 44, pp 13, 71260 Kreševo, Bosna i Hercegovina

PRIJAVE PUTEM ON-LINE FORMULARA:

Potpuno popuniti on-line formular na stranici www.3fok.ba a radove poslatu putem servisa weTransfer.

UZ PRIJAVU SE NE PLAĆA NIKAKVA KOTIZACIJA!

Sve fotografije koje se šalju na natječaj trebaju nositi naziv imeautora_prezimeautora_naziv_fotografije.jpeg, na primjer: mirsad_mujanovic_ispod_paljenika.jpeg

Materijali se dostavljaju najkasnije do 20.6.2018. godine (priznaje se poštanski žig na taj datum).

Na pošiljci obavezno treba biti naznačeno: „Nema komercijalne vrijednosti, isključivo za kulturne svrhe!“

Pravilnik i prijavne obrasce možete pronaći na www.3fok.ba

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17