logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

U četvrtak "Božićna čarolija u Travniku"

boz car travnik 1

Udruga za humani i održivi razvoj "Klik", Udruga "Naše Polje" i Udruga "Dolina Lašve" organiziraju četvrtu po redu "Božićnu čaroliju u Travniku"

Ovogodišnja Božićna čarolija održat će se 20. prosinca 2018. godine (četvrtak) na Središnjem gradskom trgu u Travniku, ispred Konzuma, program počinje u 12 sati i traje do kasnih večernjih sati.

Sadržaj ovogodišnje "Božićne čarolije u Travniku" je, kao i prethodnih godina, zabavnog, glazbenog, kulturnog i prodajnog karaktera. Na blagdanskoj manifestaciji predstavit će se kako na bini, tako i na izložbenim štandovima razne udruge, glazbene, folklorne i kazališne skupine, te kreativni pojedinci iz travničkog kraja.

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, vatrometu, video projekcijama, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama. Uz mnoga iznenađenja središnji događaj kao i prethodnih godina bit će prikaz živih jaslica.

Od 16 sati planiran je koncert popularnih lokalnih grupa: "In-Takt", "Apparenza Acustic band", "Triumph band" i "Unnuplegged Nesh".

Podsjetimo se, prva "Božićna čarolija u Travniku" održana je 17. prosinca 2015. godine na platou ispred Konzuma, odnosno na lokaciji današnjeg Središnjeg gradskog trga.

Zbog izgradnje današnjeg trga druga "Božićna čarolija u Travniku" održana je 21. prosinca 2016. godine na Trgu grada Leipziga.

Prošle godine, 21. prosinca 2017. godine bogat program treće "Božićne čarolije u Travniku" završen je velikim vatrometom pred mnoštvom posjetitelja.

U prethodnim godinama u božićnom ugođaju uživali su mnogi posjetitelji, radost i duh Božića prenesen je na sve građane Travnika, dok je dio sredstava zarađen od prodaje božićnih kolača i ukrasa potrošen u humanitarne svrhe, odnosno podijeljeni su darovi socijalno-ugroženim obiteljima, djeci na pedijatriji naših dviju bolnica, te učenicima OŠ KŠC "Petar Barbarić", OŠ "Nova Bila" i OŠ "Travnik".

Radujemo se Vašem dolasku!

GENERALNI POKROVITELJI:

Federalno ministarstvo kulture i sporta
Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB/SBK
Općina Travnik

boz car travnik 2

artinfo.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17