logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Kiseljak ugostio kaštelansku Moretu

kazaliste kis kastela

Dugo godina traje prijateljstvo između grada Kaštela i Kiseljaka, a ove godine u sklopu svojih predbožićnih događanja, Kiseljak je ugostio i Amatersko kazalište Moreta iz Kaštela.

Predstava ”Sve naše beside” odigrana je u prepunom Hrvatskom domu koji su ove amatere nagradili velikim pljeskom. Na kraju večeri, domaćin, predsjednik Napretkove podružnice u Kiseljaku Ivo Miro Jović zahvalio se ovim kaštelanskim amaterskim glumcima i njihovoj redateljici i spisateljici teksta gđi Mariji Meri Bradarić.

Kaštelanske Morete su pune hvale i lijepih riječi za svoje domaćine koji su ih poveli i u razgledavanje Kiseljaka, a uz to se prisjetivši kako je započelo jedno lijepo prijateljstvo između Kaštela i Kiseljaka, a po svemu sudeći koje će se i dalje nastaviti njegovati. Amatersko kazalište ”Moreta” ovaj humoristični dramolet je već izvodilo dva puta na Kaštelanskom kulturnom ljetu, u Trogiru te s tom istom predstavom nastupaju i 23.12. u Slatini.Dramolet prikazuje kako život u maloj dalmatinskoj kali uz malo ženskog i muškog kontreštavanja može biti lijep, opušten i ispunjen smijehom.

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17