logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Božanstvena Ilma nadmašila Terezu Kesoviju

ilma suprug

Sjajnih nastupa, suza, ali i drame nije nedostajalo ni u večerašnjoj emisiji RTL-ovih Zvijezda.

Voditeljica Petra Dugandžić na početku emisije naglasila je kako Jacques među TOP12 ima čak četiri kandidata, Nina i Grašo imaju ih troje, dok se Tončijev tim sveo samo na dvoje.

Kandidati su večeras pripremili i grupne nastupe, a žiri i gledatelje odlučili su razveseliti svojim verzijama najpoznatijih božićnih pjesama.

Naša Kiseljačanka Ilma Karahmet iz Jacquesova tima otpjevala je Terezin evergreen 'Moja posljednja i prva ljubavi' i izazvala ovacije žirija i publike u studiju. ''Ja sam gotov! Božanstvena si i neću uopće više trošiti riječi!'', rekao joj je Jacques. ''Pričati priču na ovaj način, glasom, usudit ću se reći, možda čak i bolje od Tereze! Poželjela bih da meni pjevaš tu pjesmu svako jutro'', kroz suze je rekla Nina. Za svoj nastup zaradila je maksimalnih 25 bodova.

Nakon samostalnih nastupa i zbrajanja svih bodova, Petra je obznanila da čak sedmero kandidata ima preko 23 boda i izravno prolaze u TOP10. To su: Noa Rupčić, Roko Blažević, Lorena Bućan, Gabriela Hrženjak, Marta Strmečki, Ilma Karahmet i Siniša Vidović. Ostali kandidati u kratkom su a capella natjecanju morali potvrditi da zaslužuju mjesto u idućoj fazi. Žiri je odlučio dalje pustiti Anamariju Mikulić, Danijela Kranjeca i Renata Zahirovića.

Sljedeći tjedan gledatelje očekuje borba za TOP 7 i još pregršt vrhunskih nastupa. Nove epizode 'Zvijezda' ne propustite u petak u 20 te subotu u 19:45 sati na RTL-u!

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17