logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

“Šmizle” GKM-a Vitez u Zagrebu igraju za djecu Vareša

smizle predstava

 

Gradskog kazališta mladih Vitez svojom će predstavom „Šmizle - ženski band“ pridonijeti tradicionalnoj humanitarnoj akciji Foruma mladih UBH Prsten „Mladi mladima“. Mladi glumci predstavit će nam svoju najnoviju uspješnicu , predstavu „Šmizle“, s kojom su osvojili publiku širom BiH i Hrvatske..

Sva sredstva prikupljena prodajom ulaznica bit će iskorištena za tradicionalnu božićnu akciju Forum mladih „Mladi mladima“ čiji je cilj prikupljanje sredstava za napuštenu djecu i djecu s posebnim potrebama u domovima u Bosni i Hercegovini.
Ove godine Forum mladih odlučio je u sklopu akcije dovesti djecu iz ustanove za prihvat i odgoj djece "Mala škola" u Varešu na najljepši advent u Europi, u naš Zagreb te s njima podijeliti adventsku čaroliju i razveseliti ih u predbožićno vrijeme. Djeca će boravti u Zagrebo do 7. do 9. prosinca te će bti prisutni i na predstavi.

Ukoliko volite bosanskohercegovački humor, kazalište i želite pomoći nezbrinutoj djeci i djeci s poteškoćama u razvoju smještenim u domovima u Bosni i Hercegovini ovo je izvrsna prilika da ispunite te želje! Dođite u kinodvoranu Studentskog ccentra u Zagrebu, Savska 25 i ispunite svoj petak smijehom do suza i odličnim osjećajem da ste nekome uljepšali božićne blagdane!

Ulaznice možete kupiti u prostorijama UBH Prsten svaki radni dan od 11 do 19 sati ili na dan predstave ispred kinodvorane, po cijenama od 20 kn za studente i učenike i 40 kn za ostale. Također, ulaznice su dostupne u prodaji ispred menze Studentskog doma 'Stjepan Radić' tijekom večere. Rezervacije vaših ulaznica, koje možete podići prije predstave, možete izvršiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 01 6133 788.

U predstavi glume Berna Mišković, Ana Maros, Mirna Matković, Ivona Matošević, Franka Matić, Antonela Lukić, Lorena Lukić i Petar Pejović. Autor teksta je Miroljub Nedović, režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Predstava je u petak, 7.prosinca u 20 sati.

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17