logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Novi Travnik: U petak izložba "Igračke, igre i djetinjstvo kroz XX. stoljeće"

igracke izlozba

U petak, 7. prosinca 2018. godine, u vjeronaučnoj dvorani župe Presvetog Trojstva u Novom Travniku od 19 sati bit će otvorena izložba pod nazivom "Igračke, igre i djetinjstvo kroz XX. stoljeće", autora Velimira Bugarina.

"Cilj izložbe jest oživjeti djetinjstvo, te prikazati razvoj igre i igračaka od početka XX. stoljeća do danas. Ovom izložbom želimo privući najmlađe članove naše zajednice da se upoznaju s djetinjstvom, igrom i igračkama svojih roditelja te djedova i baka, a isto tako odrasle (djedove i bake kao i roditelje) potaknuti da se prisjete vlastitog djetinjstva te upoznaju s modernim trendovima suvremenog djetinjstva", kazao je za Drukčiji radio Bugarin.

Ovom izložbom autor želi komparativnim modelom predstaviti djetinjstvo, igru i igračke u urbanim i ruralnim sredinama, odnosno segmente tradicionalnog i modernog doživljaja djetinjstva.

"Izložba ostaje otvorena do 1. siječnja 2019. godine, a ovim putem se želim zahvaliti svima koji su prepoznali i pomogli u realizaciji ove ideje, a posebno FIS-u Vitez i Frizerlandu", dodao je za Drukčiji radio Bugarin.

artinfo.ba | preuzeto s portala drukciji.ba

 

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17