logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ljubičanstvene podigle publiku na noge na Europskom prvenstvu

ljubic ep 1

U ponedjeljak ujutro, 10. rujna, Kiseljačke mažoretkinje su se vratile sa 20. Europskog prvenstva mažoretkinja, koje je ove godine održano u Sokobanji, turističkom gradiću na istoku Srbije, u periodu od 6. do 9. rujna 2018. godine.

I na ovo putovanje cure su sigurno putovale uz Globtour, a uz veliku podršku grada Kiseljaka i financijsku podršku Općine i načelnika Mladena Mišurića Ramljaka, kome su jako zahvalne. Također se zahvaljuju ravnateljima škola koje djevojke pohađaju na razumijevanju, firmi koja im je donirala vodu za ovo takmičenje „NEVRA“ d.o.o., Domu zdravlja Kiseljak, svim roditeljima, prijateljima i simpatizerima.

Prema informacijama organizatora, sudjelovalo je oko 1200 članica u 53 tima, iz 8 država: Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Češke Republike i Austrije.

Kiseljačke mažoretkinje su sudjelovale sa 12 neformacija (solo i duo, štap i pom-pon) i dvije formacije štap. U velikoj konkurenciji, izborili smo se za dva brončana odličja: u kategoriji solo kadeti pom-pon, naša Klara Pavlović i u kategoriji duo kadeti pom-pon, naše Dora Čabrić i Tea Lučić, a naše ostale sudionice su odličnim koreografijama podigle publiku na noge, i sve se našle unutar osam najboljih u Europi, što je izniman rezultat.

ljubic ep 2

Bila je to prilika za susret sa prijateljicama iz drugih timova iz BiH i Hrvatske, s kojima već godinama surađuju, te bodre jedne druge na takmičenjima.

Nikad bolje Kiseljačke mažoretkinje Ljubičanstvene nastavljaju jednu lijepu priču o našem malom gradu Kiseljaku u velikoj Europi.

Pozivamo sve djevojčice uzrasta od 3 do 7 godina da postanu Ljubičanstvene, upisom organiziranim do 28.9.2018. godine u Pacific-u, utorkom i petkom u vremenu od 19 do 20 sati. Starijim djevojčicama upis će biti organiziran nakon Završnog koncerta 20.10.2018. godine.

"Zadovoljne godinom koja je iza nas, nagradit ćemo naš grad još jednim Završnim koncertom, planiranim za 20.10.2018. godine", poručuju Ljubičanstvene

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17