logonovi

 

btn facebook btn homebtn mobilni

×

Napomena

There is no category chosen or category doesn't contain any items

"Kids festival" sljedeći tjedan u Varešu i Novom Travniku

kids festival vares

Realiziranje projekta za prevenciju ovisnosti pod nazivom "Interkulturalni kreativni tjedni" u općinama Vareš i Novi Travnik privodi se kraju.

Ukupno 36 srednjoškolaca i studenata iz Vareša i Novog Travnika, te 10 studenata iz Švicarske, organizirali su interesantne i zabavne aktivnosti za djecu i mlade kao zdrave alternative drogama i ovisničkom ponašanju. Mladi ljudi iz ovih općina su putem edukacije i volonterskog rada dobili prigodu primijeniti stečena znanja za vođenje socijalnih, stvaralačkih, umjetničkih i sportskih aktivnosti za gotovo tri stotine djece.

Završni događaj projekta pod nazivom "Kids festival" mladi iz Vareša i Novog Travnika održat će u ponedjeljak, 6. kolovoza, u dvije navedene općine, i to zajedno s općinskim vlastima te djecom i njihovim roditeljima. "Kids festival" u Novom Travniku bit će organiziran ispred zgrade Općine u 18 sati, dok će se u Varešu održati ispred Osnovne škole u 17 sati.

Nositelj projekta je Udruga za prevenciju ovisnosti NARKO-NE, a projekt se realizira u suradnji s partnerskom organizacijom u Švicarskoj Verein IKJF – Interkulturelle Jugendforderung.

artinfo.ba

btnposaljivijest

baneri brza posta 300x250

flink1flink1flink1

ARTlogofooter2015

Ovaj portal je član Vijeća internet portala u BiH

Copyright 2007-2016 ART company d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

 

designer17